Ελλάδα

Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών COSMOTE απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές Πανεπιστημίων Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, από όλους τους νομούς της χώρας, με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα καθώς και υψηλές σχολικές επιδόσεις.

Από την έναρξη του Προγράμματος, το 2002, μέχρι και σήμερα, έχουν απονεμηθεί συνολικά 581 Υποτροφίες σε πρωτοετείς φοιτητές, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 4,4 εκατ. ευρώ. Το 2017, θα απονεμηθούν σαράντα (40) Υποτροφίες, με συνολικό μικτό ποσό κάθε μίας από αυτές δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ (15.000 €), καθώς και μία (1) τιμητική Υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης» συνολικού μικτού ποσού είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000 €). Η Υποτροφία, «Ζαχαρίας Πιπερίδης» απονεμήθηκε σε πρωτοετή φοιτητή, Πολυτεχνικής Σχολής της χώρας, του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, από όπου εν προκειμένω, είχε αποφοιτήσει και ο ίδιος ο Ζαχαρίας Πιπερίδης, ο οποίος υπήρξε διακεκριμένο στέλεχος του Ομίλου ΟΤΕ.

Η COSMOTE 16 χρόνια τώρα, βρίσκεται δίπλα στους νέους που δίνουν μαθήματα ζωής, επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους και συμβάλλοντας στην ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το Πρόγραμμα Υποτροφιών, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-6115754 και 210-6117653 ή να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Επιπλέον μπορείτε να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε τεχνικά προβλήματα που αφορούν στη λειτουργία του ιστοχώρου www.cosmote-scholarships.gr

Σημαντική σημείωση:
1) Στις περιπτώσεις που δεν μπορεί ο Υποψήφιος να έχει την βεβαίωση εγγραφής από τη Γραμματεία της σχολής στην οποία έχει εισαχθεί, μπορεί να υποβληθεί η βεβαίωση ηλεκτρονικής εγγραφής στο Πανεπιστήμιο.
2) Εάν είναι άντρας και δεν έχει την βεβαίωση εγγραφής από τη Γραμματεία της σχολής για να λάβει την βεβαίωση αναβολής στρατιωτικών υποχρεώσεων, θα υποβάλει υπεύθυνη δήλωση, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής ότι δεν έχει εκδοθεί σχετική απόφαση (περισσότερα δείτε στην ενότητα Γ2 ΙΙ των όρων και προϋποθέσεων).

cosmote-scholarships.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button