ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Πρώτη Κυριακάτικη Ποδηλατική Εξόρμηση 51 χλμ. (πληροφορίες – χάρτης)

Ξεκινάμε μια σειρά Κυριακάτικων ποδηλατικών εξορμήσεων εντός νομού, όποτε και όσο θα το επιτρέπει ο καιρός, με διαδρομές περισσότερων χιλιομέτρων και διαφορετικών επιπέδων δυσκολίας απ’ ότι κάναμε έως σήμερα, ώστε πρωτίστως να περάσουμε όμορφα ποδηλατώντας παρέα και κατόπιν να ανεβεί το επίπεδο της ικανότητας ποδηλασίας του καθενός μας.
Υπάρχουν ήδη κάποιες σχεδιασμένες διαδρομές αλλά εννοείται ότι μπορείτε να κάνετε και τις δικές σας προτάσεις.
Αυτήν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ελάτε με την καλή σας τη ΔΙΑΘΕΣΗ και την ΠΑΡΕΑ σας στην Κυριακάτικη Ποδηλατική Εξόρμηση.

Για 1η διαδρομή επιλέχθηκε μια επίπεδη και εύκολη διαδρομή που είναι μια εκδοχή της Μεγάλης Γυρολιμνιάς με κάποια επιπλέον χωριά και συνολικά 51 χλμ.
Η διαδρομή θα είναι: Καστοριά – Φωτεινή – Σταυροπόταμος – Μελισσότοπος – Κορησός – Δισπηλιό – Καστοριά.
Ο ρυθμός θα είναι σχετικά χαλαρός, κοντά στα 20-25 χλμ/ώρα, το οποίο βέβαια θα εξαρτηθεί και από το επίπεδο των συμμετεχόντων και θα ρυθμιστεί ανάλογα. Εννοείται πως θα υπάρχουν και οι απαραίτητες στάσεις.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: 2 σαμπρέλες, φώτα (για ασφάλεια), κλειδί για εξαγωγή τροχού (για όσα ποδήλατα δεν έχουν αυτόματο σύστημα τροχών), ρουχισμός ανάλογος καιρικών συνθηκών, αντιανεμικό,παγούρι με νερό, σνακ, χρήματα και εννοείται ΚΡΑΝΟΣ!

ΚΑΝΟΝΕΣ: Ο καθένας συμμετέχει με δική του ευθύνη και είναι υπεύθυνος για την καλή λειτουργία του ποδηλάτου του.
Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουμε να έχουμε καλή συμπεριφορά, να τηρούμε τον Κ.Ο.Κ, να ποδηλατούμε προσεκτικά και με ασφάλεια στο σχηματισμό της ομάδας ώστε να μη θέσουμε κανέναν σε κίνδυνο.
Ο Π.Σ.Καστοριάς ”620” συμβάλλει στην οργάνωση της βόλτας με σκοπό την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί κατά τη διάρκειά της. Πρόκειται για ποδηλατοβόλτα κι όχι για πρόσκληση συμμετοχής σε κάποια διοργάνωση.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 12:00

Συνάντηση στο Πάρκινγκ της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button