ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η εκδήλωση των φυσικοθεραπευτών στο ΚΑΠΗ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Με αφορμή την Παγκόσμια “Ημέρα Μυοσκελετικής Υγείας” στις 30 Σεπτεμβρίου  , τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, πραγματοποίησαν εκδήλωση χθες Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00   έως 13:00 στον χώρο του ΚΑΠΗ Καστοριάς .
Στόχος η βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ασθενών όλων των ηλικιών και κυρίως των ηλικιωμένων.
Πραγματοποιήθηκε ομιλία στα παραβρισκόμενα μέλη του ΚΑΠΗ σχετικά με την πρόληψη των πτώσεων και διατήρηση της ισορροπίας και ακολούθησε ανοιχτή ενημέρωση του κοινού σε χώρο μπροστά από το ΚΑΠΗ με ερωτηματολόγια , ενημερωτικά φυλλάδια, προβολή βίντεο κ.ά.

Παρόμοιες δράσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα  έως  το  Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου από τον  Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών. Τα μέλη του συλλόγου καλούνται να δέχονται ελεύθερα στις ιδιωτικές και δημόσιες δομές ηλικιωμένους πολίτες προκειμένου να υποβληθούν στις σχετικές δοκιμασίες για την πρόληψη των πτώσεων, που προτείνονται σε αυτές τις κατηγορίες πολιτών, προκειμένου να διερευνηθεί ο κίνδυνος πτώσεων σε ηλικιωμένους  για περιπτώσεις έλλειψης δύναμης ή ισορροπίας

Επόμενη δράση για την Δυτική Μακεδονία  Σάββατο πρωί , στην  κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button