ΓούναΚαστοριά

REMIX 2018: Πανελλήνιος διαγωνισμός Σχεδίου Μόδας με βάση τη Γούνα

  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ

  • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μαθητευόμενοι σπουδαστές Σχολών Σχεδίου Μόδας και απόφοιτοι των τελευταίων 4 ετών .
  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
  • WOMENSWEAR
  • MENSWEAR
  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ με e-mail στο [email protected] της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ σε Α4 ( jpeg Format, όχι μεγαλύτερα από 2ΜΒ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν:

α) Τα Σχέδιά τους (έως πέντε 5), από τα οποία τα δύο (2) θα είναι μόνο από γούνα και τρία (3) υποστηρικτικά κομμάτια που θα εμπεριέχουν γούνα .

β) Βιογραφικό Σημείωμα – πληροφορίες για τον Σχεδιαστή – φωτογραφία του Σχεδιαστή – έμπνευση & διαδικασία – πληροφορίες για τον τύπο γούνας – Portfolio (pdf) .

  • ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Τα σχέδια των νικητών θα γίνουν έτοιμα ενδύματα με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και θα ακολουθήσει η φωτογράφιση των ετοίμων πλέον ενδυμάτων τους.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα συμμετέχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2018 REMIX 2018, που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας IFF , στο Μιλάνο της Ιταλίας το Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της MI-FUR 2018.

ØREMIX είναι ο ετήσιος διαγωνισμός σχεδίου γούνας, ο οποίος δίνει την δυνατότητα σε ταλαντούχους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν τα καινοτόμα σχέδια τους σε ένα εξαιρετικά επιφανές διεθνές ακροατήριο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν σε  παραδοσιακά και σε σύγχρονα κανάλια πολυμέσων.

Οι νικητές του διαγωνισμού REMIX 2018 θα λάβουν διακρίσεις, βραβεία και δημοσιογραφική κάλυψη για την προώθηση της καριέρας τους.

Φέτος, οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τα ενδύματά τους στο FUR NOW, την παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία μόδας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γούνας.

Η διαφημιστική εκστρατεία γίνεται εποχικά όλο το χρόνο τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή σε μεγάλα περιοδικά όπως τα Vogue, το Harper Bazaar, το Elle, το L’Officiel, το Cosmopolitan, καθώς και τα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Χρυσό Βραβείο φέτος θα είναι:

  • Ένα ταξίδι στο Kopenhagen Design Studio (ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη / χορηγία της Kopenhagen Fur), με όλα τα έξοδα καλυμμένα.
  • Ένα ταξίδι στο Studio NAFA στην έδρα της εταιρείας στο Τορόντο για μια εβδομάδα τεχνικής κατάρτισης και πρακτικής (ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη / χορηγία NAFA), με όλα τα έξοδα καλυμμένα.

Οι προηγούμενοι φιναλίστ του REMIX έχουν αναγνωρίσει την συμβολή του REMIX στην προώθηση της καριέρας τους, η οποία φαίνεται από την συνεργασία τους με κορυφαίους οίκους μόδας, όπως  Louis Vuitton,  Dolce & Gabbana,  GucciRoberto Cavalli και Jean Paul Gaultier και την ενδυματολογική επιμέλεια διασημοτήτων που ανέλαβαν.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στα τηλέφωνα 2467022171 & 2467027980 (9:30-13:30) e-mail: [email protected]  .

 

 

περισσότερα
Back to top button