ΑθλητικάΚαστοριά

3-0 η Καστοριά τα Γρεβενά Αεράτα

Με τρία γκολ (3-0) φιλοδώρησε η Καστοριά τα Γρεβενά Αεράτα, στο φιλικό που έγινε στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς, σήμερα Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Το παιχνίδι ξεκίνησε στο α΄ημίχρονο με την Καστοριά να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Στα πρώτα 45 λεπτά οι γηπεδούχοι εκτός από τα τρία (3) γκολ που πέτυχαν και το πέναλτι που έχασαν (σε τρίτο παιχνίδι), έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλα γκολ. Έτσι, στο 17΄ο Αντωνιάδης εκτέλεσε πέναλτι, η μπάλα όμως με τη βοήθεια του δοκαριού πέρασε άουτ. Στο 22΄ο Αντωνιάδης έβγαλε μία έξοχη μπαλιά στον Σαββόπουλο, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 30΄ο Αντωνιάδης με σουτ έκανε το 2-0. Στο 35΄ο Ηλίας πήρε τη μπάλα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, προσποιήθηκε και με σουτ έκλεισε το σκορ (3-0).

Στην επανάληψη η απόδοση των παικτών του Διονύση Λίτσκα έπεσε, σε σχέση με αυτή του α΄ημιχρόνου. Όμως, η Καστοριά δεν απειλήθηκε, σε καμία περίπτωση από την φιλοξενούμενη ομάδα, ενώ θα μπορούσε να αυξήσει το σκορ, αν αξιοποιούσε τις δυο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η σύνθεση της νικήτριας:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Πατσίκας, Ηλίας, Ιασωνίδης, Μπαϊρακτάρης, Αντωνιάδης, Χασάι, Μηλιάτης, Astrauskas, Αϊραντζής, Σαββόπουλος.

Στο β΄ημίχρονο έπαιξαν και οι Πετσώνης και Βενέτης.

agsk-kastoria.blogspot.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button