ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Φιλικός αγώνας των παλαιμάχων της Καστοριάς με τους Επίλεκτους Φίλους Αθηνών

epilektoi filoi paliamaxoi kastoria ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΦΙΛΟΙ βετερανοι

Έτοιμοι να… “οργώσουν¨για ακόμη μια φορά την επαρχία της Ελλάδας και όχι μόνο είναι οι Επίλεκτοι Φίλοι. Η ξεχωριστή ποδοσφαιρική παρέα απο Αθήνα, Πειραιά, Νέα Πέραμο, Κόρινθο και Αίγιο ετοιμάζεται να σαρώσει και πάλι! Βέβαια, αξίζει να επισημάνουμε ό,τι άπαντες περιμένουν τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ταξίδια σε πόλεις τις Ευρώπης που έχει υποσχεθεί η διοικοίσα επιτροπή των Επιλέκτων Φίλων προεξέχοντα του κ. Ανδρέα Γραμματικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Επιλέκτων ΦίλωνΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ LOS ANGELES CLUB ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΘΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΜΤΕΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΦΘΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ 1980.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ ΜΕ ΩΡΑ ΕΝΑΞΗΣ 19.00

Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23-9-2017 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΒΙΑΜΑΞ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΤΙΣ 07.00 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΘΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

epilektoi filoi paliamaxoi kastoria ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

epilektoi filoi paliamaxoi kastoria ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

 

 vivasports.gr 

 

 

περισσότερα
Back to top button