Καστοριά

Πόσοι μαθητές θα μετακινούνται για το Μουσικό Γυμνάσιο και από ποιες περιοχές

 

Νέα Δρομολόγια ΤΑΞΙ για το σχολικό έτος 2017-2018 για τη μεταφορά μαθητών προς τις σχολικές μονάδες του Νομού Καστοριάς

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς προτίθεται να προβεί στην ανάθεση με την μέθοδο της διαπραγμάτευσης των παρακάτω Νέων Δρομολογίων ΤΑΞΙ για το σχολικό έτος 2017-2018 για να καλύψει τις ανάγκες μεταφοράς μαθητών προς τις σχολικές μονάδες του Νομού Καστοριάς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι μεταφορείς να προσέλθουν την 22-9-2017 ημέρα Παρασκευή στις 11 π.μ. στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς να παραδώσουν την προσφορά τους σε κλειστό φάκελο στην επιτροπή διαπραγμάτευσης.

Προσφορές που θα είναι μεγαλύτερες από το μέγιστο κόστος του δρομολογίου όπως αυτό εμφανίζεται στον παρακάτω πίνακα θα απορρίπτονται.

Το υπό διαπραγμάτευση δρομολόγιο θα κατακυρωθεί σε αυτόν με την χαμηλότερη προσφορά κάτω του μέγιστου κόστους εκάστου δρομολογίου. Και με την προϋπόθεση ότι ο μειοδότης κατά την κρίση της επιτροπής διαπραγμάτευσης μπορεί να το εκτελέσει και δεν δεσμεύεται από άλλες συμβάσεις μεταφοράς μαθητών τις ίδιες ώρες άφιξης και αναχώρησης των μαθητών από τα σχολεία τους.

Κατά τα λοιπά ισχύουν και εδώ:

  1. Οι διατάξεις της υπ. αρ. 24001/11-6-2013 ΚΥΑ (ΦΕΚ 1449 β/14-6-2013) «Μεταφορά Μαθητών Δημοσίων Σχολείων από τις Περιφέρειες», όπως αυτή ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινώς από τις 8:00 π.μ. μέχρι 14:00 στο Τμήμα Δία Βίου Μάθησης και απασχόλησης της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καστοριάς 3ος Όροφος στο Διοικητήριο Καστοριάς μέχρι και την Παρασκευή 22-9-2017  ώρα 10.00 π.μ. για να παραλαμβάνουν έντυπο προσφοράς με τα υπό διαπραγμάτευση δρομολόγια.

Δείτε εδώ τον πίνακα των νέων δρομολογίων και την κοστολόγιση

 

 

 

 

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button