ΑθλητικάΚαστοριά

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας – Γ.Π.Ο. Καστοριάς 3-2 (βίντεο με φάσεις και γκολ)

Δεύτερο φιλικό για τις γυναίκες της Καστοριά, αυτή τη φορά στον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας, που ανταπέδωσε τη φιλοξενία της περασμένης εβδομάδας στην πόλη μας. Το τελικό σκορ 3-2 υπέρ των γηπεδούχων.

Η ομαδα μας βρεθηκε πισω στο σκορ με 2-0 πριν συμπληρωθουν 10 λεπτα αγωνα.
Τα κοριτσια μας μετα το σοκ ανεβασαν την αποδοση τους, κερδισαν μετρα στο γηπεδο και αξιζαν τουλαχιστον ενα γκολ στο πρωτο 45λεπτο καθως εφτασαν με αξιωσεις, αρκετες φορες στην αντιπαλη περιοχη!
Στο δευτερο ημιχρονο τα κοριτσια μας μπηκαν με αποφασιστηκοτητα και αρκετα ψυχωμενες πιεζοντας τον αντιπαλο σημειωνοντας δυο καταπληκτικα γκολ με την Τζιαρα (το πρωτο υστερα απο εξαιρετικη κυκλοφορια της μπαλας και αψογο τελειωμα και το δευτερο με ατομικη ενεργεια που ξεκινησε απο το κεντρο του γηπεδου) ενω θα μπορουσαν να πετυχουν κι αλλα γκολ σε ευκαιριες των Δρακακη, Τασιου και Κυριζακη (δοκαρι).
Η προσπαθεια των κοριτσιων αποκτα μεγαλυτερη αξια καθως αντιμετωπισαν μια εξαιρετικη ομαδα, με εξαιρετικο προπονητη και τους ευχομαστε καθε επιτυχια στο πρωταθλημα της Β’ Εθνικης καθως τους ευχαριστουμε θερμα και για την αψογη φιλοξενια!!

Το πρωτο γκολ της ομαδας με την Τζιαρα:

 

 

περισσότερα
Back to top button