Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Στεργιάκα και Κεπαπτσόγλου τίμησε ο Σύλλογος «Διαμαντόνυφη» (φωτογραφίες)

Τιμητική πλακέτα για τη συμβολή του στον χαρακτηρισμό του παλιού Κωσταραζίου ως μαρτυρικού επέδωσε ο Σύλλογος Γυναικών Κωσταραζίου «Διαμαντόνυφη», στον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου.
Η επίδοση έγινε κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Παλιό Κωσταράζι για τον εορτασμό της Γέννησης Της Θεοτόκου, με την πρόεδρο του Συλλόγου Βάγια Τζήκα-Δόλλα να υπογραμμίζει τις επίμονες και συστηματικές ενέργειες του Δημάρχου Άργους Ορεστικού προκειμένου να δικαιωθεί το μαρτυρικό ιστορικό φορτίο του χωριού.
Από την πλευρά του ο κ. Κεπαπτσόγλου εξήγησε πως στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής είναι η αναστήλωση του δημοτικού σχολείου του παλιού Κωσταραζίου για την οποία ήδη, εδώ και καιρό, έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες.
Να αναφερθεί ότι ιδιαίτερη ήταν και η στιγμή της βράβευσης του Κωσταραζινού αθλητή Χρήστου Στεργιάκα, ο οποίος με τις επιτυχές του έχει κάνει υπερήφανη τόσο την περιοχή μας όσο και τη χώρα μας, ενώ, όπως κάθε χρόνο έτσι και χθες, πραγματοποιήθηκε Εσπερινός-Παράκληση στον Ι.Ν. της Γέννησης της Θεοτόκου και λιτάνευση της εικόνας.
Τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Καράτζιος και Αφροδίτη Μπελονάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστάσιος Ξανθόπουλος και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.Ο. Ανδρέας Βιτούλας.

 

 

περισσότερα
Back to top button