Κόσμος

Ξεχάστε την μαύρη, τη λευκή και τη σοκολάτα γάλακτος: Ελβετική εταιρεία ανακάλυψε μια νέα γεύση!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τρία είδη σοκολάτας, την γάλακτος, την μαύρη και την λευκή. Ωστόσο, η ελβετική εταιρεία σοκολάτας Barry Callebaut υποστηρίζει ότι ανακάλυψε και ένα τέταρτο είδος, έπειτα από 80 χρόνια.

Όπως λέει η εταιρεία, χρησιμοποίησε ένα κόκκο κακάο με κόκκινη απόχρωση για να δημιουργήσει ένα νέο γλύκισμα πιο «φρουτώδες και με απαλή πλούσια υφή».

Σύμφωνα με τους Financial Times, η νέα σοκολάτα, που ονομάζεται «Ruby» λόγω της χαρακτηριστικής κόκκινης απόχρωσης που έχει, είναι ο τέταρτος τύπος που δημιουργήθηκε έπειτα από την ανακάλυψη της λευκής σοκολάτας, το 1930.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο είδος σοκολάτας έχει μια «έντονη αισθητική απόλαυση» που προσφέρει μια «εντελώς νέα γευστική εμπειρία, η οποία δεν είναι πικρή, γαλακτώδης ή γλυκιά».

Ενώ αναμένουμε λοιπόν, να δούμε αν αυτό είναι απλώς ένα επικοινωνιακό τέχνασμα της εταιρείας ή πράγματι πρόκειται για ένα νέο είδος σοκολάτας τόσο διαδεδομένο όσο και τα άλλα είδη, το γεγονός ότι αναγγέλλεται από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή σοκολάτας και προϊόντων κακάο είναι από μόνο του ενθαρρυντικό.

koutipandoras.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button