ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Διπλή προπόνηση για τον Παναθηναϊκό και βάρη στο Limneon (φωτογραφίες – βίντεο)

Δυο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) περιλάμβανε η δεύτερη ημέρα (5/9) της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού Superfoods στην Καστοριά. Το πρωί οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, το ένα αποτελούταν από τους περιφερειακούς (Μποχωρίδης, Λοτζέσκι, Ντένμον, Καλαϊτζάκης, Ρίβερς, Παπαντωνίου, Σακελλαρίου) και το άλλο από τους πάουερ φόργουορντ και τους σέντερ (Γκάμπριελ, Σίνγκλετον, Βουγιούκας, Μήτογλου και Όγκαστ).

Τα γκρουπ έκαναν εναλλάξ βάρη στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου Limneon και στο κλειστό του Άργους Ορεστικού.  Το απόγευμα προπονήθηκαν όλοι στο κλειστό με τους Τσάβι Πασκουάλ (καλύτερος προπονητής) και Κρις Σίνγκλετον (μέλος της καλύτερης πεντάδας) να απουσιάζουν, καθώς μετέβησαν στη Θεσσαλονίκη για να δώσουν το «παρών» στην κλήρωση του πρωταθλήματος και να βραβευτούν για τα περσινά τους επιτεύγματα.

Ο Τζέιμς Γκιστ παραμένει στην Αθήνα, λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.  Αύριο (6/9) το απόγευμα ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει ένα φιλικό κεκλεισμένων των θυρών προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο την τοπική Καστοριά.

paobc.gr

περισσότερα
Back to top button