Κόσμος

Προσομοίωση πολέμου! – Η Νότια Κορέα «βομβάρδισε» τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Πιονγκγιάνγκ

– Δεν σταματούν τα… τύμπανα πολέμου στην κορεατική χερσόνησο – Νέα στρατιωτική άσκηση με πραγματικά πυρά από τη Νότια Κορέα – Έγινε προσομοίωση επίθεσης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Βόρειας Κορέας – Έγινε 24 ώρες μετά την δοκιμή βόμβας υδρογόνου από την Πιονγκγιάνγκ – Απειλούν με μαζική στρατιωτική απάντηση οι ΗΠΑ

Όλοι «χαϊδεύουν» το… «κουμπί» και ο τρόμος όλου του πλανήτη είναι ποιος, τελικά, θα το πατήσει πρώτος!

24 ώρες μετά τον ισχυρισμό της Βόρειας Κορέας που έκανε δοκιμή βόμβας υδρογόνου, η Νότια Κορέα έκανε τη δική της… προσομοίωση πολέμου. Τη δεύτερη σε λίγα 24ωρα.

Ξημερώματα Δευτέρας (04.09.2017, ώρα Ελλάδας) οι ένοπλες δυνάμεις της Νότιας Κορέας ανακοίνωσαν ότι έγινε άσκηση με πραγματικά πυρά, προσομοιώνοντας επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Βόρειας Κορέας και χτυπώντας στόχους στην ανατολική Θάλασσα.

Η άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς ήταν η αντίδραση της Σεούλ στην έκτη πυρηνική δοκιμή από πλευράς της Πιονγκγιάνγκ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επιτελείου, τα γυμνάσια στοχοθέτησαν την περιοχή της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Κορέας όπου έγινε η δοκιμή της Κυριακής.

Η άσκηση προσομοίωσε την εκτόξευση πυραύλων αέρος-επιφάνειας και βαλλιστικών πυραύλων, ανέφερε σε ανακοίνωσή του νοτιοκορεάτικο γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας.

Η συνέχεια στο newsit.gr

περισσότερα
Back to top button