Αθλητικά

Απογοητευμένοι αλλά αποφασισμένοι δηλώνουν οι διεθνείς

Απογοητευμένοι ήταν οι διεθνείς από την άδικη, με βάση την εικόνα του αγώνα, ήττα από το Βέλγιο, που έριξε στην Εθνική ομάδα στην τρίτη θέση και «έμπλεξε» την κατάσταση στον 8ο όμιλο.

«Η ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια. Ήμασταν άτυχοι. Έπρεπε να νικήσουμε. Κάναμε τα πάντα και φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα το παλέψουμε. Χάσαμε την ευκαιρία με την Εσθονία, ενώ σήμερα είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε. Η ομάδα προσπάθησε, όλοι το είδαμε. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα», δήλωσε ο σκόρερ Κάρλος Ζέκα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε ότι «υπάρχει απογοήτευση, γιατί χάσαμε τη δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι σήμερα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα από ότι στο προηγούμενο ματς. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ παραπάνω. Το Βέλγιο μέχρι το 85? έκανε μιάμιση ευκαιρία και έβαλε δύο γκολ. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να νικήσουμε τα δύο επόμενα ματς.

Και συνέχισε: «Περιμένουμε το Βέλγιο να κερδίσει όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι σήμερα ήταν δύσκολο το ματς. Σημασία έχει πως στα τρία καθοριστικά παιχνίδια που έπρεπε να κάνουμε την υπέρβαση την κάναμε. Το παιχνίδι με την Εσθονία έπρεπε να το κερδίσουμε, δυστυχώς τώρα εξαρτιόμαστε και από τους άλλους».

Ο Τάσος Δώνης, που έκανε ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση με την Εθνική ομάδα, είπε: «Υπάρχει στενοχώρια αλλά και μεγάλη περηφάνια. Πριν το πρώτο γκολ οι Βέλγοι δεν είχαν κάνει ευκαιρία. Ανταποκριθήκαμε καλά, απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους. Αν συνεχίσουμε έτσι θα πάρουμε την πρόκριση, αν και δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Η Βοσνία έχει να δώσει δύσκολα ματς».

Ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η τύχη μάς γύρισε την πλάτη. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Το πιστεύω. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ σήμερα. Σε όλα τα ματς μπορούσαμε να κερδίσουμε. Στο Βέλγιο, τη Βοσνία… Μόνο με τη Βοσνία εντός μάς βοήθησε η τύχη».

ΑΠΕ

περισσότερα
Back to top button