Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Τι αλλάζει από φέτος για τα μπαράκια στο πανηγύρι του Άργους Ορεστικού

Τις αλλαγές που θα γίνουν φέτος στην Εμποροπανήγυρις του Άργους Ορεστικού, «αποκάλυψε» με συνέντευξή του στην εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ, ο δήμαρχος της πόλης, Πάνος Κεπαπτσόγλου. 

Ρεπορτάζ: Μάρκος Πετρόπουλος

Αναφορικά με την πανελλαδική πρωτοτυπία που κατέχει η Εμποροπανήγυρις του Άργους Ορεστικού να διαθέτει μπαράκια για τον νέο κόσμο της πόλης, ο κ. Κεπαπτσόγλου επεσήμανε ότι «φέτος θα υπάρξει ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των εκθετών για την μεταμεσονύχτια όχληση από τα μπαράκια».

Τα καταστήματα λοιπόν μουσικής και διασκέδασης, σύμφωνα με τον δήμαρχο, θα μεταφερθούν στην πάνω πλευρά του πανηγυριού, στο τέλος της σειράς των εστιατορίων, έτσι ώστε να μην ενοχλούνται οι εκθέτες που θέλουν να ξεκουραστούν τις βραδινές ώρες. «Ήταν ένα σεβαστό και δίκαιο αίτημα και φέτος λύνεται και αυτό» σημείωσε ο κ. Κεπαπτσόγλου συμπληρώνοντας ότι έτσι δημιουργείται και περισσότερος «προαύλιος» χώρος για τα καταστήματα αυτά τα οποία είναι και αυτά «ένα ξεχωριστό και μοναδικό κομμάτι» του Πανηγυριού.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη του δημάρχου Άργους Ορεστικού, Πάνου Κεπαπτσόγλου, στη ΣΕΝΤΡΑ που κυκλοφορεί στα περίπτερα αύριο Τετάρτη.

 sentra.com.gr 

 

περισσότερα
Back to top button