ΚαστοριάΝεστόριο

Πασχάλης Γκέτσιος: Ενισχύεται η φύλαξη των ελληνοαλβανικών συνόρων (ρεπορτάζ)

https://i1.wp.com/orizontespress.gr/wp-content/uploads/2017/08/DhmarxosPG.png

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις για την Π.Ε. Καστοριάς, καθώς μέσω διμοιρίας κομάντος ενισχύεται η φύλαξη των ελληνοαλβανικών συνόρων

Της Χρύσας Κοσμίδου

Κατέφθασε προ ημερών στην Καστοριά διμοιρία κομάντος μαζί με τον Διοικητή των Ειδικών Δυνάμεων.

Ειδικότερα, η ομάδα των 24 ατόμων μετέβη  στο Νεστόριο, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πασχάλης Γκέτσιος, στη συνέχεια επισκέφτηκαν τη Γράμμουστα και ήδη έχουν ξεκινήσει τις ασκήσεις τους.  Να σημειωθεί πως οι διμοιρίες θα εναλλάσσονται, δηλαδή θα πραγματοποιούνται οι ασκήσεις και όταν θα ολοκληρώνονται  θα έρχονται νέες ομάδες.

Ο ερχομός της διμοιρίας, αποτελεί μια ευχάριστη εξέλιξη όχι μόνο για το Δήμο Νεστορίου, αλλά για ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς καθώς «Πλέον μπορούμε να μιλάμε για σωστότερη και καλύτερη φύλαξη των ελληνοαλβανικών συνόρων», όπως άλλωστε δήλωσε ο κ. Γκέτσιος.

Καθοριστικός ήταν ο ρόλος του Αρχηγού του ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή ο οποίος πραγματοποίησε αστραπιαία την υπόσχεσή του  «Ο κ. Στεφανής, είναι ένας δικός μας άνθρωπος» είπε ο Δήμαρχος «ο οποίος έκανε πράξη άμεσα αυτό το οποίο υποσχέθηκε. Μπορώ να πω ότι πάνω στις συζητήσεις μας υπήρξαν και άλλες υποσχέσεις και ο χρόνος θα δείξει τι θα υλοποιηθεί. Είμαι βέβαιος και σίγουρος ότι όλα θα γίνουν, άλλωστε μας είπαν ότι από ό,τι ζητάμε θα γίνουν πολλά περισσότερα».

orizontespress.gr 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button