Καστοριά

Απόκτηση πτυχίων από το μηδέν, B2 σε 9 μήνες – C1 σε 18 μήνες

ΕΠΙΠΕΔΑ Β1-Β2-C1 ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ  GOETHE  –   ΕΞΕΤΑΣΗΣ TELC ΕΠΙΠΕΔΑ Β2-C1

ΚΑΙ  ΜΕΣΩ SKYPE 

 

Καλώς ήρθατε!

Γιατί να ξεκινήσετε να μάθετε γερμανικά μέσω Skype;

Ορίστε μερικοί λόγοι!

√Τα μαθήματα είναι  ευχάριστα και με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Μιλάμε, διαβάζουμε, γράφουμε, καταλαβαίνουμε και αποκτάμε δεξιότητες στα γερμανικά σε σύντομο χρονικό διάστημα!

√ Δεν έχουμε γεωγραφικούς περιορισμούς,. Σε όποιο σημείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού και αν βρίσκεστε  μπορείτε να απολαμβάνετε ένα ιδιαίτερο μάθημα, αρκεί να έχετε έναν υπολογιστή ή tablet με σύνδεση στο internet.  Ένα multimedia μάθημα, σχεδιασμένο προσωπικά για εσάς σύμφωνα με τις ανάγκες και τους στόχους σας, που όπου κι αν βρεθείτε δεν αλλάζετε καθηγητή, βιβλία και συνήθειες.

√ Αν τα ωράριά σας δεν σας επιτρέπουν να ακολουθείτε ένα σταθερό πρόγραμμα, μπορείτε να κάνετε online μάθημα τις ώρες που εσείς θέλετε και να τις αναπροσαρμόζετε κάθε φορά σύμφωνα με τον χρόνο που διαθέτετε! Ιδανικό για γιατρούς και νοσηλευτές και επαγγέλματα με συνεχώς μεταβαλλόμενο ωράριο !

√ Η διδακτική ώρα είναι 60 λεπτά ακριβώς – όχι 50λεπτα ή 45λεπτα -δεν χάνουμε χρόνο από το μάθημά μας με δαπανηρές μετακινήσεις.  Έτσι απολαμβάνετε όλα τα προνόμια ενός ιδιαίτερου μαθήματος, με το μικρότερο δυνατό κόστος.!

Την αποτελεσματικότητα του προγράμματός μας την πιστοποιούν οι ίδιοι οι μαθητές μας!

Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε!

Auf Wiedersehen!

ΚΕΝΤΡΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΙΣΚΙΑ

ΤΗΛ: 24670 29879 / 697 3312 649

WEBSITE: www.kgg.com.gr

e-mail:[email protected]

περισσότερα
Back to top button