ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ο ΟΡΜΟΣ στις εκδηλώσεις στον Πλαταμώνα (φωτογραφίες)

Με μια ακόμη καταπληκτική εμφάνιση σφραγίστηκε η συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του ελπχ ΟΡΜΟΣ στο Φεστιβάλ που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταμώνα, με ευκαιρία του εορτασμού της Μεταμόρφωσης Του Σωτήρος ημών Θεού! Διπλά συγχαρητήρια στα παιδιά που επάνδρωσαν την ομάδα μας, αφενός γιατί θυσίασαν άλλες εκδηλώσεις και υποχρεώσεις για να παραστούν στην εκδήλωση αυτή και αφετέρου γιατί σχεδόν όλοι τους προέρχονται από τα λιγότερο έμπειρα και νεοεισερχόμενα στο χορό τμήματα του συλλόγου μας.

Η άριστη εικόνα του τμήματος στην χορευτική παράσταση αποτυπώνεται τόσο στα συγχαρητήρια που δεχθήκαμε μετά το τέλος της διοργάνωσης, όσο και στις προτάσεις που μας απηύθυναν για συμμετοχή σε επιπλέον εκδηλώσεις.

Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα μέλη και φίλους του συλλόγου που συνόδευσαν τη αποστολή και φυσικά θερμές ευχαριστίες στο ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Χιονάτου για την καλοσύνη τους να μας στηρίξουν για δεύτερη φορά φέτος και να μας παραχωρήσουν τις παραδοσιακές φορεσιές του συλλόγου τους, για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα, με χορούς της Μικράς Ασίας!

ΟΡΜΟΣ – Εργαστήρι Λαογραφίας και Παραδοσιακού Χορού

 

 

 

περισσότερα
Back to top button