ΕκδηλώσειςΚαστοριάΝεστόριο

Η δεύτερη ημέρα στο 39ο River Party

Το 39ο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα μετράει ήδη 2 ημέρες. Και χτες έστειλε δυνατό “σήμα” από την καρδιά του Νεστορίου και τις σκηνές που βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο ποτάμι!

To σύνθημα έναρξης για τις συναυλίες δόθηκε στις 16.30 από το Into The Jungle Stage με νεανικές μπάντες που είχαν πάρει μέρος στον διαγωνισμό του River Party ενώ ακολούθησαν οι ΝΙΚΟΣ ΖΑΔΕΣ & ΜΠΑΝΤΑ ΑΓΟΡΙΩΝ feat. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ & ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (POLKAR) δίνοντας το ρυθμό και κάνοντας το κοινό του φεστιβάλ να τραγουδάει και να χορεύει από νωρίς το απόγευμα.
Στις 18.00 όλοι μεταφέρθηκαν στο Forest Stage για να δουν τους ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ & Social Waste ενώ στις 19.15 τη σκυτάλη πήρε ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ ξεσηκώνοντας το κοινό που είχε συγκεντρωθεί κάτω και γύρω από τη σκηνή για να συμμετάσχει σε μια συναυλία-γιορτή.

Λίγο πριν σκοτεινιάσει, τα πυροτεχνήματα του River Party απογείωσαν την διάθεση κατασκηνωτών και επισκεπτών και έδωσαν το σήμα για την έναρξη του προγράμματος στην κεντρική σκηνή του River Party. Ήταν 20.45 ακριβώς και στο Riverside Stage ανέβηκε η Μαρίνα Σάττι σε μια exclusive festival performance. Το κοινό περίμενε με ανυπομονησία την δημιουργό της “Μάντισας” και η Μαρίνα μαζί με τις Fonέs και τους μουσικούς της έδωσε μια παράσταση γεμάτη ρυθμό με παραδοσιακή μουσική από τις πέντε ηπείρους και experimental ήχους. 7 κορίτσια “σόλαραν” πάνω σε αγαπημένες μελωδίες, βάζοντας στο παιχνίδι τα κρουστά, το μπάσο και τα πνευστά και φυσικά αποθεώθηκαν όταν τραγούδησαν το hit single της Μαρίνας Σάττι.

Η σκηνή παραδόθηκε στον Μίλτο Πασχαλίδη στις 21.45. Παλιός γνώριμος του River Party και το κοινό τον αγκάλιασε και τραγούδησε μαζί του κάθε τραγούδι από την αρχή ως το τέλος.Ο ίδιος δεν παρέλειψε να τιμήσει τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου που ήταν ο headliner της βραδιάς και να τον καλωσορίσει στη σκηνή ως τον καλλιτέχνη που έδωσε νόημα στο River Party. Είναι κοινό μυστικό ότι oι φανατικοί επισκέπτες του φεστιβάλ ζητούν κάθε χρόνο τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου κι εκεινος, πιστός στο ραντεβού του κάθε Αύγουστο, ήταν ξανά στην σκηνή δίπλα στο ποτάμι μπροστά στους χιλιάδες φανς του που είχαν έρθει ειδικά για τη βραδιά αυτή από όλες τις περιοχές εντός και εκτος Καστοριάς. Με νέα τραγούδια στις αποσκευές του και όλες τις επιτυχίες του κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό μέχρι τη 1.30 το πρωι.
Η δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτυ μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης στο Tequilla Stage με τις back to back επιλογές των Thodoris Triantafillou &

περισσότερα
Back to top button