Καστοριά

Ευχαριστήριο του «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» σε επιχειρήσεις και ιδιώτες για

O Πρόεδρος του εθελοντικού οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» και το Δ.Σ του οργανισμού μας, ευχαριστούν θερμά :

1.Τον κ. ΤΣΟΥΚΑ Απόστολο, για την χρηματική του δωρεά.
2.Το ξενοδοχείο Limneon Resort & Spa, του κ. ΣΜΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Σ., για την διαρκή υποστήριξη με την παροχή του πρωινού γεύματος  στα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».

3.Τα Σούπερ Μάρκετ  AB BAΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, για την διαρκή του υποστήριξη με τρόφιμα μέσω του προγράμματος  «ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΓΑΠΗΣ» με  την συνεργασία της Κοινωνικής  Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

4.Το αρτοποιείο ΙΡΙΣ του κ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ Θωμά για την διαρκή στήριξη με πολύπλευρη συμμετοχή.

5.Το  κρεοπωλείο ΣΑΝΑΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ Ν. Λεύκη – Καστοριάς, για την παροχή ποσότητας κρεάτων  για την σίτιση των παιδιών  του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».

6. Το κρεοπωλείο « ΑΜΙΝΟΞΕΑ» ΣΑΒΟΥΛΙΔΗΣ Σάββας Μες/μία Καστοριάς, για την παροχή ποσότητας κρεάτων  για την σίτιση των παιδιών  του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».

7. Το κρεοπωλείο  ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ Δημήτριος  Χιλιόδενδρο – Καστοριάς, για την παροχή ποσότητας κρεάτων  για την σίτιση των παιδιών  του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».

8.Το  κρεοπωλείο  ΣΥΤΙΛΙΔΗΣ Δημήτριος Π. στην Αγία Κυριακή – Καστοριάς, για την παροχή ποσότητας κρεάτων  για την σίτιση των παιδιών  του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».
9. Το κατάστημα – οπωροπωλείο «ΚΑΡΠΟΣ» στην Χλόη Καστοριάς του κ. ΚΥΡΚΟΤΣΟΓΛΟΥ Πέτρου, για την διαρκή υποστήριξη με την παροχή φρούτων και λαχανικών για τα παιδιά του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».

10.Το βιβλιοπωλείο « ΠΑΠΥΡΟΣ»  ΠΟΔΑΡΑΣ Ευθύμιος Θ. Καστοριά, για την παροχή ποσότητας αναλώσιμων υλικών για τις ανάγκες του οργανισμού μας.

11.Το  βιβλιοπωλείο «ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ»  ΝΟΡΔΟΣ  Γεώργιος Καστοριά, για την παροχή ποσότητας αναλώσιμων υλικών για τις ανάγκες του οργανισμού μας.
12.Το βιβλιοπωλείο «ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΗ» ΣΙΜΟΣ  Ιωάννης Α. , για την παροχή ποσότητας αναλώσιμων υλικών για τις ανάγκες του οργανισμού μας.
13.Τον κ. ΣΑΒΒΙΔΗ  Χαράλαμπο, για την προσφορά παιχνιδιών.
14.Την Ανώνυμη Υποστηρίκτριά μας για την προσφορά παιχνιδιών.
15.Τ ην Ανώνυμη Υποστηρίκτρια μας για την προσφορά ρούχων και παπουτσιών.
Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», τους ευχαριστεί θερμά  για την πολύτιμη στήριξη τους . Ευχόμαστε στο μέλλον να αναληφθούν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Σας ευχαριστούμε!!

περισσότερα
Back to top button