ΑθλητικάΚαστοριά

Και ο Άγγελος Νίνος παρέμεινε στην Καστοριά (αφιέρωμα – δηλώσεις)

Ο  Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Άγγελο Νίνο, για την περίοδο 2017-2018.

O Άγγελος Νίνος, που είναι γεννημένος στις 12/11/1994, στον Βόλο,  έχει ύψος 1.78m και βάρος 69 Kgr. Η φετινή χρονιά θα είναι η δεύτερη (2η), για τον ταλαντούχο μεσοαμυντικό, αφού ήλθε στην ομάδα μας την περυσινή περίοδο 2016-2017, όπου είχε είκοσι έξη (26) συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος,  πετυχαίνοντας πέντε (5) γκολ και έξη (6) συμμετοχές, σε αγώνες κυπέλλου.

Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Άγγελου Νίνου:

Σεζόν Ομάδα Διοργ. Αγ. Γκολ
2016-2017 Καστοριά ΑΓΣΚ Τοπικό 26 5
2014-2016 Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας Τοπικό
2013-2014 Κρόνος Μανιάκων Τοπικό
2012-2013 ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Κ20

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την διοίκηση της Καστοριάς και την επιστροφή του στην ομάδα, ο Άγγελος Νίνος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι μέλος μίας ιστορικής ομάδας, με σπουδαία διαδρομή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είναι η Καστοριά και είμαι πολύ χαρούμενος, που συνεχίζω σε αυτήν. Ευχαριστώ την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλουν κι έδειξαν με τη συμπεριφορά τους, ότι με ήθελαν πολύ στην ομάδα. Δεν παραγνωρίζω το γεγονός ότι η Γ΄ Εθνική δεν είναι τοπικό πρωτάθλημα και θα πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να μπορέσει η Καστοριά να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Για να γίνει όμως αυτό χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κάθε Καστοριανού, με τον τρόπο που μπορεί ο καθένας να βοηθήσει. Χρειαζόμαστε απαραίτητα τον κόσμο της Καστοριάς δίπλα μας. Πιστεύω ότι αν θα γίνει αυτό, η ομάδα μας θα έχει τα εφόδια για να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό”.

Άγγελε, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην Καστοριά και σου ευχόμαστε Υγεία και καλή συνέχεια με την ομάδα μας.

agsk-kastoria.blogspot.gr

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button