Ελλάδα

Πέντε μαγευτικές παραλίες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και τριγυρνάμε σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ελλάδα, ψάχνοντας να βρούμε παραλίες που θα φιλοξενήσουν το τέλειο μπάνιο. Και τις βρήκαμε στα παρακάτω μέρη.

Μυλοπόταμος, Πήλιο
Από τις πιο διάσημες παραλίες του Ανατολικού Πηλίου, με χρυσή άμμο, μικρό βοτσαλάκι κι έναν βράχο που κόβει την παραλία στα δυο αφήνοντας ένα πέρασμα και δημιουργώντας σκιά νωρίς στη μία παραλία. Τον Αύγουστο ο κόσμος είναι πολύς και ίσως να μην την απολαύσετε, καθώς τους χωράει μετά βίας όλους. Αν, όμως, την πετύχετε σε εποχή χωρίς έντονη πολυκοσμία, αποτελεί πραγματικά ονειρική παραλία. Πριν κατεβείτε σε αυτή, μπορείτε να πάρετε καφέ ή νερό από το café που βρίσκεται πάνω από την παραλία.

Σαρακήνικο, Πάργα

Γαλανά και πεντακάθαρα νερά, περίπου μερικά χιλιόμετρα έξω από την Πάργα, το Σαρακήνικο είναι ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια και γενικά όσους επιθυμούν πιο ήρεμο μπάνιο. Εκεί, εκτός από το μπάνιο σας μπορείτε να κάνετε βόλτα με θαλάσσιο ποδήλατο, κανό, καταδύσεις, απολαμβάνοντας μια από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής. Μπορείτε να φτάσετε στο Σαρακήνικο από το λιμάνι της Πάργας με καραβάκι, ή με το αυτοκίνητό σας από την Πάργα, προς Ανθούσα, Αγιά και Πέρδικα.

Η συνέχεια στο clickatlife.gr

περισσότερα
Back to top button