Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας από την Πέμπτη σε τμήμα της Ιόνιας Οδού

Tο κλείσιμο του συγκεκριμένου τμήματος είναι επιβεβλημένο προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες σύνδεσης με το βόρειο άκρο, από την Πέρδικα δηλαδή μέχρι την Εγνατία.

Όπως επίσημα ανακοινώθηκε από τη «Νέα Οδό», από την Πέμπτη 27η Ιουλίου έως και την Τρίτη 1η Αυγούστου, θα ισχύσει ολικός αποκλεισμός του τμήματος από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Φιλιππιάδας έως το προσωρινό τέλος του αυτοκινητοδρόμου στην περιοχή της Πέρδικας Ιωαννίνων. Κατά το ανωτέρω διάστημα:

– Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Ιωάννινα θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Φιλιππιάδας και διαμέσου της ΠΕΟ Άρτας – Ιωαννίνων και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών πινακίδων, θα κατευθύνονται στον προορισμό της επιλογής τους.

– Οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αντίρριο, διαμέσου της ΠΕΟ Άρτας – Ιωαννίνων και τη χρήση προσωρινών ενημερωτικών πινακίδων, θα προσεγγίζουν τον Α/Κ Φιλιππιάδας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά τη διάρκεια ισχύος των παραπάνω ρυθμίσεων, θα ισχύει αποκλεισμός όλων των κλάδων εισόδου και εξόδου από και προς τον αυτοκινητόδρομο των Ανισόπεδων Κόμβων Τερόβου και Γοργόμυλου, καθώς και του Ημικόμβου Αμμότοπου.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

epiruspost.gr

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button