ΚαστοριάΝεστόριο

River Party:  10 Αυγούστου λήγει η σύμβαση με την εταιρεία – Σε ποιο σημείο θα απαγορευτεί το κολύμπι (ρεπορτάζ)

Πασχάλης Γκέτσιος: Θα αλλάξουμε τη ρότα στον χώρο του River Party 

Πέρασαν οκτώ ολόκληρα χρόνια που ο Δήμος Νεστορίου είχε παραχωρήσει την λειτουργία του River Party σε ιδιωτική εταιρία από την Αθήνα. Με πέρας αυτών των 8 χρόνων λειτουργίας, ο Δήμος Νεστόριου προσανατολίζεται στο να αλλάξει  ρώτα.

Στις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο River Party μετά την 10η Αυγούστου που λήγει η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρία αλλά και στην αξιοποίηση του εστιατορίου που εδώ και 11 μήνες είναι αναξιοποίητο αναφέρθηκε στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος.

Πρέπει να αξιοποιήσουμε τον χώρο του εστιατορίου

«Πρέπει να αξιοποιήσουμε πλέον το χώρο του River Party. Δεν είναι δυνατόν ο χώρος αυτός να παραμένει αναξιοποίητος. Πρέπει να υπάρξει ανθρώπινος παράγοντας να είμαστε κάθε ημέρα, διότι έχουμε τεράστιο πρόβλημα με την αίθουσα του εστιατορίου.  Δεν μπορεί να είναι κλειστή για έντεκα μήνες. Τον  ένα μήνα είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε το εστιατόριο στην εταιρία  που το νοικιάζει ενώ τους άλλους μένει κλειστό. Σκοπός μας είναι  να προχωρήσουμε σε έργα για την βελτίωση του χώρου έτσι ώστε να συντηρηθεί  και να διατηρηθεί καθαρός», δήλωσε στη ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο κ. Γκέτσιος . Για το εν λόγω θέμα όπως ενημέρωσε η Δημοτική αρχή είχε τις προηγούμενες ημέρες η  Δημοτική Επιχείρηση του δήμου Νεστορίου  συνεδρίαση, όπου και αποφασίστηκε να γίνουν κάποιες  αλλαγές: «συμφωνήσαμε η αίθουσα να λειτουργεί συνέχεια και να μην μένει κλειστή και επιπλέον, να απαγορευτεί το μπάνιο στο σημείο από όπου παίρνουμε νερό για την ύδρευσή μας, διότι πάνω από  προέχει η υγεία των πολιτών μας»,  κατέληξε ο Δήμαρχος Νεστορίου.

Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 

 

περισσότερα
Back to top button