Κόσμος

Άνθρωποι που τα παράτησαν όλα και ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο

Περιπετειώδη ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά, αλλά και μοναχικοί ταξιδιώτες που κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε σκεφτεί έστω και μία φορά στη ζωή μας να παραιτηθούμε από τη δουλειά μας, να γεμίσουμε μια βαλίτσα με τα απολύτως απαραίτητα και όπου μας βγάλει ο δρόμος… Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, όμως, οι ενδοιασμοί και οι αντικειμενικοί περιορισμοί υπερισχύουν και η όλη ιδέα παραμένει ένα απραγματοποίητο όνειρο.

Άλλωστε υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει κανείς να αφήσει πίσω, μια τέτοια συναρπαστική περιπέτεια απαιτεί ένα κεφάλαιο που οι περισσότεροι δεν διαθέτουμε, η σχετική ασφάλεια σε αυτή την περίπτωση δίνει τη θέση της στο άγνωστο και το απρόβλεπτο.

Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που πήραν την τολμηρή απόφαση να αλλάξουν ριζικά την καθημερινότητά τους και να κάνουν το πιο τρελό τους όνειρο πραγματικότητα. Ζευγάρια που λατρεύουν την περιπέτεια και αποφάσισαν να τη ζήσουν μαζί, μοναχικοί ταξιδιώτες που έβαλαν ως στόχο να σπάσουν ένα ρεκόρ και γονείς που πιστεύουν στην εκπαίδευση των παιδιών τους μέσω από την εμπειρία που αποκομίζουν βλέποντας τον κόσμο σε όλη του τη διαφορετικότητα.

Οι άνθρωποι αυτοί μιλούν για τις εμπειρίες τους και δίνουν τις δικές τους συμβουλές, ελπίζοντας να εμπνεύσουν όλους εκείνους που το σκέφτονται αλλά δεν το τολμούν…

Μετά τον γάμο… ο κόσμος…
Η συνέχεια στο newsbeast.gr
περισσότερα
Back to top button