ΑθλητικάΚαστοριά

Ευχαριστήριο του Kastoria Beach Volley Club (ρεπορτάζ – αποτελέσματα)

Το kastoria beach volley club ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καστοριάς και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Σωκράτη Λιάνο για την κατασκευή του γηπέδου beach volley,αλλά και την βοήθεια που μας προσέφεραν στην διοργάνωση του πανελλήνιου τουρνουά. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ε.Τ.Α.Κ.,στον πολιτιστικό σύλλογο Μανιάκων και σε όλους τους χορηγούς μας. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς,η συνεισφορά σας αποκτά μεγαλύτερη αξία.

 

Οι Κανέλλος, Ιωαννίδης στους άνδρες και οι Βλάχου, Κλέπκου στις γυναίκες ήταν οι νικητές του Kastoria Open

Η διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε δίπλα στη λίμνη της Καστοριάς είχε αγώνες υψηλού επιπέδου, με ορισμένες από τις καλύτερες ομάδες της χώρας να δίνουν το παρόν στο τουρνουά και να αγωνίζονται με επιτυχία παρά τη δυνατή βροχή που είχε την τελευταία ημέρα.

Στον τελικό των γυναικών οι Βλάχου, Κλέπκου επικράτησαν με 2-0 των Μάτιου, Μπάκα φτάνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Στους άνδρες μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, οι Ιωαννίδης, Κανέλλος λύγισαν τους πρωταθλητές Ελλάδας Νιώπα, Παπαδημητρίου με 2-1, παίρνοντας και μία άτυπη ρεβάνς από την ήττα τους στο Master των Σπετσών.

Επόμενη διοργάνωση για την North Area Beach Volley Circuit η Χαλκιδική με το Olympiada Open.

Πατήστε ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο: Διοργάνωση Ανδρών Γυναικών

volleyball.gr

περισσότερα
Back to top button