ΑθλητικάΚαστοριά

Ενδιαφέρον της Καστοριάς για Λυμπάρη

Για την απόκτηση του Νίκου Λυμπάρη κινείται η Καστοριά, με τη νεοφώτιστη ομάδα να θέλει να προσθέσει την απαιτούμενη εμπειρία στο ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν 

Η Καστοριά προετοιμάζεται ενόψει της παρουσίας της στα… σαλόνια της Α2 και θέλει να πραγματοποιήσει μία, τουλάχιστον, αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε αναζήτηση έμπειρων παικτών.

Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Γιώργου Σούλιου είναι και ο Νίκος Λυμπάρης. Ο σέντερ του Αίολου Αστακού είναι από τους πλέον έμπειρους παίκτες της κατηγορίας, μιας και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Δόξα Λευκάδας και τον Κόροιβο, βοηθώντας με την παρουσία του στις ανόδους των ομάδων στην Basket League. Την περασμένη σεζόν μέτρησε 5,6 πόντους και 4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τη φανέλα του Αίολου, όντας ένας από τους ποιοτικότερους σέντερ με ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, ο Λυμπάρης αναμένεται να αποχωρήσει από τον Αίολο και αν όλα κυλήσουν ομαλά δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να είναι κάτοικος Καστοριάς.

 

περισσότερα
Back to top button