Κόσμος

Η σωτηρία των ανδρών: Εφτιαξαν «θαλάμους» για να περιμένουν τις συζύγους τους όσο ψωνίζουν

Φαίνεται πως κάποιοι λυπήθηκαν τους άνδρες που… ταλαιπωρούνται ακολουθώντας τις συζύγους τους στα ψώνια. Και έφτιαξαν «θαλάμους σε εμπορικό κέντρο στη Σαγκάη, για να τις περιμένουν εκεί, διασκεδάζοντας.

Στο εμπορικό κέντρο Global Harbour, κατασκευάστηκαν αρκετοί γυάλινοι «θάλαμοι», όπου οι γυναίκες θα μπορούν να αφήσουν τους συζύγους τους οι οποίοι δυσανασχετούν στην προοπτική να τους… σέρνουν όσο εκείνες κάνουν βόλτα στα καταστήματα.

Μέσα σε κάθε «θάλαμο» υπάρχει καρέκλα, υπολογιστής και οι άνδρες μπορούν να παίξουν ρετρό video game της δεκαετίας του ’90, σύμφωνα με την «The Paper». Προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν, αλλά τους επόμενους μήνες θα έχει μικρή χρέωση.

Ανδρες που το δοκίμασαν δήλωσαν ενθουσιασμένοι, καθώς γύρισαν στα σχολικά τους χρόνια παίζοντας τα παλιά video game. Αλλοι επεσήμαναν ότι μπορούν να γίνουν βελτιώσεις, για παράδειγμα να διαθέτει και κλιματισμό ο «θάλαμος».

Πάντως, υπάρχουν και κάποιοι που διαφωνούν. «Αν ο σύζυγός μου θέλει απλά να πάει να παίξει video game, ποιος ο λόγος να τον πάρω μαζί μου;», σχολίασε μία γυναίκα στα social media.

 iefimerida.gr

περισσότερα
Back to top button