ΑθλητικάΚαστοριά

Πανελλήνιο πρωτάθλημα αύριο στην Καστοριά για 320 αθλητές

Ξεκινάει στην λίμνη της Καστοριάς το Σάββατο (15/7) η Β΄Φάση του 83ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας. Περισσότεροι από 300 αθλητές κι αθλήτριες από 25 σωματεία όλης της χώρας θα δώσουν τον αγώνα τους προκειμένου να ανέβουν στο βάθρο του νικητή και να προσφέρουν πολύτιμους βαθμούς στις ομάδες τους οι οποίοι θα κρίνουν και την τελική κατάταξη μετά την διεξαγωγή της Α΄Φάσης που έγινε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμι του Μαραθώνα.

Υπενθυμίζεται ότι στη βαθμολογία και μετά την Α΄Φάση  προηγείται ο ΝΟΙ με 277.5 βαθμούς κι ακολουθεί ο ΝΟΘ με 273.5 β. Ενώ στον πίνακα των μεταλλίων πρώτος είναι ο ΝΟΘ με 21(9-8-4) και 2ος ο ΟΕΑ&ΝΑΒ με 14 (9-2-3).

Την μεγαλύτερη αποστολή στην Καστοριά κατεβάζει ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων που συμμετέχει με 34 αθλητές ακολουθεί ο ΟΕΑ&ΝΑ Βόλου με 28 και ο ΝΟ Κατερίνης με 24.

Οι αγώνες που αφορούν στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ θα ξεκινήσουν το Σάββατο το πρωί 08:00 με τους προκριματικούς , θα ακολουθήσουν οι επαναληπτικοί ενώ την Κυριακή θα ξεκινήσει το πρόγραμμα με τους ημιτελικούς και θα κλείσει με τους 15 τελικούς της διοργάνωσης.

Η Κωπηλατική Ομοσπονδία εύχεται καλή επιτυχία και καλούς αγώνες σε όλους τους συμμετέχοντες.
Αναλυτικά το Ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

 

 

 

περισσότερα
Back to top button