ΚαστοριάΦλώρινα

Δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα Κορομηλία – Κρυσταλλοπηγή (βίντεο – δηλώσεις)

Δόθηκε πριν λίγο στην κυκλοφορία το τμήμα Κορομηλία – Κρυσταλλοπηγή  από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στον κόμβο Κρυσταλλοπηγής

Δείτε μεγάλη σειρά φωτογραφιών ΕΔΩ

https://www.youtube.com/watch?v=eJa90NA4Cjw

 

 Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 δόθηκε  σε κυκλοφορία το τμήμα  Κορομηλιά – Κρυσταλλοπηγή, το οποίο ήταν  το τελευταίο τμήμα του Κάθετου Άξονα 45  της Εγνατίας Οδού  Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής.

Πρόκειται για ένα μεγάλο οδικό, αναπτυξιακό έργο, τόσο για την περιοχή μας όσο και για ολόκληρη τη χώρα καθώς αποτελεί τμήμα του Διευρωπαϊκού Δικτύου Μεταφορών και η ολοκλήρωση  του οδηγεί στην σύνδεση της Ελλάδος με το νότιο τμήμα της Αλβανίας.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν στον Ισόπεδο Κόμβο της Κρυσταλλοπηγής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ και η παράδοση του τμήματος σε κυκλοφορία έγινε από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη. Το παρών  έδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήριος Αδαμόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, οι Βουλευτές του Νομού Ολυμπία Τελιγιορίδου, Μαρία Αντωνίου, οι Δήμαρχοι καθώς και  φορείς και αρχές του τόπου μας.

περισσότερα
Back to top button