ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Το Erasmus θα γιορτάσει τα “30 χρόνια στην Ελλάδα” με παρέλαση και ενημέρωση στην Καστοριά

Το Erasmus Student Network Greece αποτελεί μέλος του Erasmus Student Network από το 1992 και σήμερα μετράμε 22 τοπικούς συλλόγους σε 22 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ & ΤΕΙ) καλύπτοντας σχεδόν όλη την ελληνική επικράτεια! Το δίκτυο μας προσφέρει συνεχή υποστήριξη τόσο σε εισερχόμενους φοιτητές, μέσω της οργάνωσης διαφόρων δραστηριοτήτων, όσο και σε εξερχόμενους καθώς και σε δυνητικά εξερχόμενους φοιτητές, δίνοντας τους κίνητρα και ώθηση να συμμετάσχουν σε κάποιο πρόγραμμα κινητικότητας

Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία στους εισερχόμενους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με την τοπική κοινωνία, κουλτούρα, ήθη και έθιμα, δημιουργώντας, έτσι, μία πιο διεθνή αλλά και ανοιχτή σε όλους κοινωνία! Βασική μας αρχή είναι το ” Students Helping Students” ενώ παράλληλα, βασική μας αξία είναι “United in Diversity”.

#ErasmusFest – Celebrating Diversity @ Kastoria

Τελείωσαν οι πανελλήνιες, πλησιάζουν οι σπουδές ή μήπως είσαι ήδη φοιτητής…??

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για προόγραμμα Erasmus+ και τις ευκαιρίες κινητικότητας που μπορεί να σου προσφέρει;

To ESN TEI of Western Macedonia σε συνεργασία με το ESN AUA Athens διοργανώνουν το #ΕrasmusFest – CelebratingDiversity, το οποίο πρόκειται ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στην διαφορετικότητα! Στόχος μας, μέσω της συγκεκριμένης γιορτής, είναι να προωθήσουν τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα Erasmus+ και κατ’επέκταση η κινητικότητα!

Σε περιμένουμε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00 στο θέατρο Ολυμπιακής φλόγας για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια Erasmus και για να σε ενημερώσουμε για όλες τις ευκαιρίες κινητικότητας!

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

18:00 – 19:00

#ΕrasmusParade: Παρέλαση με σκοπό την προώθηση των αξιών του προγράμματος Erasmus+

19:00 – 21:00

 All I want for…Erasmus+: Θα βρισκόμαστε στο θέατρο Ολυμπιακής Φλόγας προκειμένου να ενημερώσουμε μεγάλους και μικρούς σχετικά με τις ευκαιρίες κινητικότητας που μπορεί να προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+

Σας περιμένουμε όλους εκεί…! Μην το χάσετε…!

#ErasmusFest #CelebratingDiversity #THISisESN

 

 

περισσότερα
Back to top button