ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Turn your world upside down!

Σε αυτό το σεμινάριο θα εστιάσουμε σε βασικές αρχές ευθυγράμμισης, προετοιμασίας και ανάπτυξης της απαραίτητης δύναμης για κατακόρυφη ισορροπία (handstand). Η κατακόρυφο μπορεί να φαντάζει προκλητική και ίσως λίγο τρομακτική αλλά αυτό το σεμινάριο θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να βρούμε ιδανικές προασκήσεις για να προπονηθούμε σταδιακά και χωρίς κίνδυνο. Θα δουλέψουμε προετοιμασία στον τοίχο, σε ζευγάρια (για spotting) αλλά και ασκήσεις που δυναμώνουν την κοιλιά και τους ώμους.

Η κατακόρυφος δεν είναι μόνο θέμα δύναμης, είναι θέμα και επιμονής και αυτοπεποίθησης. Αρετές που όταν αρχίσουμε να κατακτούμε την συγκεκριμένηα άσκηση εξαπλώνονται και σε άλλους τομείς της ζωής μας…

Ο Αντώνης Αρβανιτάκης είναι Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Όπως λέει όμως θεωρεί πως το αληθινό κυνήγι της γνώσης ξεκινά μετά το πανεπιστήμιο και όσο αγαπάμε το αντικείμενο μας παραμένουμε αιώνιοι μαθητές.

Το κύριο κομμάτι στο οποίο έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια είναι η γυμναστική με το βάρος σώματος (με μεγαλύτερη βαρύτητα στην μυϊκή ενδυνάμωση). Πάνω στα συγκεκριμένα θέματα έχει γράψει μερικά βιβλία τα οποία ανά περιόδους είναι και bestseller στο Amazon.com (στο παρακάτω λινκ μπορείς να δεις τα περισσότερα http://amzn.to/2uu1G9j).

Drop-in: 5€

Anasa Training Center

Τετάρτη 12/7 στις 16:00

 

 

 

περισσότερα
Back to top button