Ελλάδα

Θρίλερ με Ρώσους τουρίστες στην Κρήτη

Ενα θρίλερ εξελίσσεται στην Κρήτη με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι Ρώσων τουριστών. 

Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, μια γυναίκα ρωσικής καταγωγής, 41 ετών, μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε νεκρή στο ξενοδοχείο στη Χερσόνησο όπου παραθέριζε η οικογένεια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα και η 14 κόρη της πήγαν για φαγητό στο σνακ μπαρ του ξενοδοχείου. Όταν επέστρεψαν στο δωμάτιο η 41χρονη ένιωσε αδιαθεσία. Μέχρι η 14χρονη να πάει στη ρεσεψιόν να ζητήσει βοήθεια, η μητέρα της είχε πεθάνει.

Στο ξενοδοχείο κατέφθασε ασθενοφόρο, άντρες της αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής, ο οποίος απεφάνθη πως η γυναίκα είχε κατεστραμμένο ήπαρ.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας, που ήταν με τον τρίχρονο γιο του ζευγαριού, δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τους γιατρούς του ΕΚΑΒ και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αρχικά νοσηλεύτηκε στην ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια στην παθολογική. Η κατάστασή του όμως χειροτέρεψε δραματικά και δύο μέρες αργότερα μεταφέρθηκε στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου, καθώς ήταν σε ημιθανή κατάσταση, όπου και νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια.

Με τη βοήθεια της ρωσικής πρεσβείας και του ταξιδιωτικού πρακτορείου, τα δύο παιδιά επέστρεψαν στη Ρωσία, όπου τα παρέλαβαν η γιαγιά και ο παππούς τους.

tvxs.gr

περισσότερα
Back to top button