ΚοζάνηΠροκηρύξεις

Κοζάνη: Ζητείται ανειδίκευτο και τεχνικό προσωπικό στην κατασκευή του TAP

Η Εταιρεία BONATTI-J&P-ΑΒΑΞ S.r.l., που έχει αναλάβει την κατασκευή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) από Θεσσαλονίκη μέχρι Καστοριά, προτίθεται να προσλάβει προσωπικό, ώστε να καλύψει τις προσωρινές ανάγκες της κατασκευής στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Αναζητούμε:

Ανειδίκευτους Εργάτες

  • Επιθυμητή προϋπηρεσία σε κατασκευή δικτύων (αποχετεύσεις, υδροδότησης, ηλεκτρολογικά, κλπ) ή σε έργα Φυσικού Αερίου, πετρελαϊκά.
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις .
  • Γνώση της Αγγλικής γλώσσας θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην:

BONATTI – J&P ΑΒΑΞ S.r.l.

Καθημερινά από Δευτέρα 3/7/2017 μέχρι και Παρασκευή 7/7/2017 στο ξενοδοχείο Pantelidis, 3ο χλμ εθνικής οδού Πτολεμαίδας-Φλώρινας, 50 200 Πτολεμαίδα (Τηλ.: 24630 53300), όπου θα υπάρχει εκπρόσωπος της εταιρείας για να παραλαμβάνει βιογραφικά (μαζί με αντίγραφο των διπλωμάτων τους – χειριστή, ηλεκτροσυγκολλητή, οδηγού) και αιτήσεις (έντυπα αιτήσεων θα υπάρχουν προς συμπλήρωση) από τις 10:00πμ έως 16:00μμ.

Μπορούν επίσης να στείλουν βιογραφικό σημείωμα ή να εκδηλώσουν ενδιαφέρον (με αναγραφή της ειδικότητας και του τηλεφώνου τους), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 10/7/2017.

Όλα τα βιογραφικά και οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν άμεσα και οι προσλήψεις θα γίνουν εντός Ιουλίου-Αυγούστου 2017.

 kozani.tv 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button