Καστοριά

Καλοκαιρινή απόδραση στην Καστοριά (ρεπορτάζ)

Υψηλές θερμοκρασίες σημειώνει το θερμόμετρο στην Π.Ε. Καστοριάς και οι πολίτες ψάχνουν απεγνωσμένα το κατάλληλο μέρος για να δροσιστούν, να χαλαρώσουν, αλλά και να κάνουν τη γυμναστική τους!

Της Χρύσας Κοσμίδου

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος λειτουργεί η πραγματικά εξαιρετική πισίνα στο “Hotel Dedis”. Καθημερινά δεκάδες πολίτες κάθε ηλικίας την επισκέπτονται προκειμένου να περάσουν κάποιες ώρες απόλαυσης και ξεγνοιασιάς.https://i0.wp.com/orizontespress.gr/wp-content/uploads/2017/06/%CE%9D%CE%91-%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%99.jpg

Σύμφωνα με το Διευθυντή του Ξενοδοχείου κ. Ζήση Δούφλια οι υψηλές θερμοκρασίες οδηγούν τον κόσμο στο υγρό στοιχείο «Ο δύσκολος χειμώνας που περνάμε κάθε χρόνο στην περιοχή μας, φέρνει  τον κόσμο στην πισίνα μας. Πραγματικά θέλουν να ξεσκάσουν και να απολαύσουν τον ήλιο. Ειδικά τα μικρά παιδιά μετά τη σχολική περίοδο το έχουν ανάγκη όλο αυτό».

Καλοκαιρινή απόδραση εντός των συνόρων της Π.Ε. Καστοριάς

Είναι ευρέως γνωστό πως η οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα, αρκετές φορές δεν αφήνει περιθώρια στα νοικοκυριά να πραγματοποιήσουν πολυήμερες διακοπές σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έτσι λοιπόν, η λύση της πισίνας εντός της Π.Ε. είναι ό,τι καλύτερο «Πραγματικά, αποτελεί απόδραση το να έρθει κάποιος εδώ, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας συνήθως έρχονται είτε τα σαββατοκύριακα, είτε κατά τις απογευματινές ώρες λόγω εργασίας», σημείωσε ο κ. Δούφλιας.https://i2.wp.com/orizontespress.gr/wp-content/uploads/2017/06/20170626_114532.jpg

Μαθήματα κολύμβησης από το “Hotel Dedis” 

Σε ημερήσια βάση στην πισίνα του  “Hotel Dedis” πραγματοποιούνται μαθήματα κολύμβησης, από έμπειρους δασκάλους «Σίγουρα όλοι ξέρουμε να επιπλέουμε στο νερό, λίγοι όμως ξέρουν να κολυμπάνε. Μαθαίνουμε λοιπόν στα παιδιά πώς να κολυμπάνε, πώς να μην κουράζονται, να ξεπεράσουν τις όποιες φοβίες του, αλλά και οι ίδιοι οι γονείς να είναι σίγουροι για τα παιδιά τους», θέλησε να ενημερώσει ο Διευθυντής του Ξενοδοχείου και τόνισε πως η πλειονότητα της νέας γενιάς στην Καστοριά «έχει μάθει να κολυμπάει στην πισίνα του Δέδη».

Το κολύμπι, αποτελεί μια πάρα πολύ καλή αθλητική δραστηριότητα τόσο για τους μικρούς, όσο και για τους μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους. Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχει δημόσιο κολυμβητήριο, η λύση δίνεται από τους ιδιώτες.

Η πισίνα στο  “Hotel Dedis” είναι η μεγαλύτερη που λειτουργεί στην Π.Ε. Καστοριάς με διαστάσεις 25×15. Επίσης στο  ξενοδοχείο λειτουργεί ακόμα μια πισίνα,  η οποία χρησιμοποιείται για aqua aerobic, αλλά και γήπεδα τένις, βόλεϊ, ποδοσφαίρου, μπάσκετ και παιδική χαρά «Θεωρώ» είπε ο κ. Δούφλιας  «πως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Π.Ε. Καστοριάς»

Τέλος να σημειωθεί πως για την είσοδο στην πισίνα υπάρχει ένα συμβολικό αντίτιμο, το οποίο χρησιμοποιείται για τις ανάγκες συντήρησής της «Τα λειτουργικά έξοδα είναι αρκετά μεγάλα. Φροντίζουμε να παραμένει πάντα καθαρή και να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα φάρμακα. Οι κανόνες υγιεινής τηρούνται από το “Α ως το Ω”. Μας ενδιαφέρει στο μέγιστο βαθμό να τηρούμε όλους τους κανόνες και να φροντίζουμε για τα παιδιά μας. Αυτό το οποίο μας ικανοποιεί ιδιαίτερα είναι το γεγονός πως μας εμπιστεύονται οι γονείς», είπε κλείνοντας οκ Δούφλιας.

https://i1.wp.com/orizontespress.gr/wp-content/uploads/2017/06/20170626_114634.jpg

orizontespress.gr

 

 

 

περισσότερα
Back to top button