Καστοριά

Το νέο ΔΣ της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων Καστοριάς – Το μήνυμα της προέδρου

Μετά την Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη στα γραφεία της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, τα εκλεγέντα μέλη του ΔΣ συνήλθαν σε συνεδρίαση, σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 με σκοπό την συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ.
Αναλυτικά η νέα σύνθεση του Δ.Σ. είναι η εξής:
Πρόεδρος: Ζάγκα Αριστούλα
Γραμματέας: Ριζοπούλου Γεωργία
Ταμίας: Συτιλίδης Ελευθέριος
Μέλη: Ευαγγέλου Χριστίνα και Πατρώνου Παπατέρπου Χρυσούλα
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Ζάγκα Αριστούλα
Η Γεν. Γραμματέας
Ριζοπούλου Γεωργία

Στη φωτογραφία μέλη του νέου ΔΣ με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές

Το μήνυμα της προέδρου κ. Αριστούλας Ζάγκα 

“Μία τριετία τελείωσε και μια νέα τριετία ξεκινά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς (Πάτρα Ιωάννη, Αριστοτέλους Αναστάσιο, Εγρέ Γεώργιο και Ριζοπούλου Γεωργία) για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να αναλάβω το δύσκολο έργο της προεδρίας του σωματείου και την αμέριστη και χωρίς όρια βοήθεια και στήριξη στην προσπάθεια αυτή.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του σωματείου που την Κυριακή που μας πέρασε με εμπιστεύτηκαν για δεύτερη φορά δίνοντας μου την δυνατότητα να συμμετέχω ενεργά για μια ακόμη τριετία στο Δ.Σ. του σωματείου.
Τέλος, να ευχαριστήσω και τα τέσσερα μέλη του νέου Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς (Ευαγγέλου Χριστίνα, Πατρώνου Παπατέρπου Χρυσούλα, Πάτερ Συτιλίδη Ελευθέριο και Ριζοπούλου Γεωργία) για την εμπιστοσύνη να κατέχω για δεύτερη φορά την προεδρία της Εταιρείας.
Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά μέσα από την καρδιά μου για την δύναμη που μου δίνετε και υπόσχομαι με την βοήθεια και την στήριξη σας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό…”

 

 

περισσότερα
Back to top button