Ελλάδα

Δροσερή σπιτική λεμονάδα

Υλικά συνταγής

  • 3-4 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 4 φλιτζάνια νερό
  • 4 φλιτζάνια φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
  • 2 λεμόνια, κομμένα σε φέτες
  • 5-6 φύλλα βασιλικού
  • 2 λίτρα νερό
  • πάγο για το σερβίρισμα

 

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράζετε τη ζάχαρη και το νερό σε ελαφρύ σιρόπι.Αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει και στη συνέχεια το τοποθετείτε τα σε μία κανάτα. Προσθέστε στην κανάτα 2 λίτρα κρύο νερό, το χυμό και τις φέτες λεμονιού, τα φύλλα βασιλικού και ανακατεύετε καλά. Βάζετε το χυμό στο ψυγείο και τον αφήνετε να παγώσει αρκετά.
    Σερβίρετε με παγάκια.

icookgreek.com

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button