Κόσμος

Downton Abbey – Ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο!

Μετά από έξι τηλεοπτικές σεζόν, η οικογένεια Κρόουλι θα πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη οθόνη. Το Downton Abbey ετοιμάζεται για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο και η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει το 2018.

Ο Μάικλ Έντελσταϊν της NBC Universal International έκανε την ανακοίνωση στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στη Σιγκαπούρη. «Ετοιμαζόμαστε για μια ταινία. Είναι στα σκαριά εδώ και αρκετό καιρό» είπε και προσέθεσε ότι ελπίζει πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει 20 ηθοποιούς της σειράς στο καστ της ταινίας.

«Τώρα εργαζόμαστε στο σενάριο και μετά πρέπει να δούμε πως θα φέρουμε πάλι τους ηθοποιούς μαζί. Γιατί όπως ξέρετε οι άνθρωποι πηγαίνουν και κάνουν άλλα πράγματα. Αλλά ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ξεκινήσουμε την ταινία κάποια στιγμή την επόμενη χρονιά» σημείωσε.

Η σειρά που αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Κρόουλι και των υπηρετών της είχε φανατικούς θαυμαστές. Ολοκληρώθηκε το 2015.

Η ηθοποιός Σοφία ΜακΣέρα που έπαιζε στη σειρά, είπε ότι δεν γνώριζε κάτι επίσημα για την ταινία, αλλά σημείωσε ότι με χαρά θα λάμβανε μέρος.

koutipandoras.gr

περισσότερα
Back to top button