Καστοριά

Καστοριά: Η Βαβέλ των Δρόμων Νο2 (βίντεο)

Είναι το δεύτερο βίντεο που δημοσιεύουμε για να αναπτύξουμε τον προβληματισμό στο κατά πόσο τελικά σεβόμαστε τους επισκέπτες στην περιοχή μας, δεχόμενοι ότι είμαστε μια τουριστική περιοχή.

Το βίντεο δημοσιεύεται μάλιστα εν όψη του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου όπου θα ψηφιστεί μια μορφή χρηματοδότησης για την ανάδειξη μέσο της σήμανσης των διάφορων πολιτιστικών σημείων της πόλης.

Δεν αρκεί όμως κατά την γνώμη μας μόνο η εξειδικευμένη στόχευση στα ιδιαίτερα πολιτιστικά στοιχεία, αν δεν συνδυάζεται με την αυτονόητη σήμανση για την βασική είσοδο, περιήγηση και έξοδο απο την πόλη.
Αλλά ορμόμενοι από το συγκεκριμένο θέμα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου, ας φέρουμε στην επιφάνεια μια άλλη διάσταση της προσέλκησης επισκεπτών μέσα απο τον αυτοκινητόδρομο της ΕΓΝΑΤΙΑΣ οδού.
Επειδή μάλιστα ο πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε. θα επισκεφτεί την Καστοριά την Παρασκευή για το θέμα των διοδίων, είναι ίσως ευκαιρία να προταθούν και κάποια πράγματα. Όπως αυτά που δημοσιεύουμε εποπτικά μέσα απο το παρακάτω βίντεο το οποίο έχει την ελάχιστη δυνατή διάρκεια, αλλά έναν ουσιαστικό προβληματισμό…

ΕΝ ΔΗΜΟ

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στη “Βαβυλώνα” των καστοριανών δρόμων (βίντεο – οδοιπορικό)

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button