ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Το νέο Δ.Σ. του ΑΠΕΣ Ομόνοια Βογατσικού – Το μήνυμα της νέας προέδρου

Την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΑΠΕΣ Ομόνοια Βογατσικού. Το νέο Δ.Σ είναι:
1)Πρόεδρος: Δεληγιάννη Γλυκερία
2)Αντιπρόεδρος: Σαββαρίκας Βασίλειος
3)Γραμματέας: Κανδύλη Θωμαή
4)Ταμίας: Μουμουλίδης Στέφανός
5)Μέλος Α΄: Δήμτσιος Πέτρος
6)Μέλος Β΄: Σαρακατσιάνης Δημήτριος
7)Μέλος Γ΄: Γαλιλαίος Παντελής
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
1)Πατσογιάνης Θεόδωρος
2)Γκάτζενας Δημοσθένης
3)Βοϊδομάτης Ευάγγελος

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
Σιμώτας Θεοχάρης
Σιδέρης Σιδέρης
Βαενάς Χαράλαμπος.

Το μήνυμα της νέας προέδρου κ. Γλυκερίας Δεληγιάννη

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα μέλη του συλλόγου Α.Π.Ε.Σ. ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Ένα ξεχωριστώ ευχαριστώ όμως θα ήθελα να πω και στα μέλη του Δ.Σ που με επέλεξαν για πρόεδρο. Από την πλευρά μου, τους υπόσχομαι πως θα φανώ αντάξια των προσδοκιών τους. Εμείς σαν νέο Δ.Σ και εγώ προσωπικά από τη θέση της προέδρου θα ήθελα να σας εγγυηθώ ότι θα συστρατευτούμε όλοι στην κοινή προσπάθεια για την καλή πορεία της ομάδας μας, του Συλλόγου και του χωριού μας.

 

Σύνδεσμος Βογατσιωτών Θεσσαλονίκης ‘Ο Άγιος Κωνσταντίνος’

Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Βογατσιωτων Θεσσαλονίκης συγχαίρουμε το Νέο ΔΣ του ΑΠΕΣ Ομόνοια Βογατσικου και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διετή τους θητεία! Ευελπιστούμε σε μια ευδόκιμη και παραγωγική συνεργασία μεταξύ των Συλλόγων!

 

Το μήνυμα του Θωμά Δεληγιάννη

Θέλω να συγχαρώ το καινούριο ΔΣ του Συλλόγου μας. Να τους ευχηθώ καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία. Επίσης η λέξη Ομόνοια να τους καθοδηγεί σε καθημερινή βάση.

 

 

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button