ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Οι καλλιτέχνες που ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής για το 3ο X Fest (φωτογραφίες)

3ο X- Fest από την Ομίχλη Crew 28-29-30 Ιουλίου

Η πρώτη ημέρα της Παρασκευής 28 Ιουλίου θα ξεκινήσει με το Dj Pitass και στη συνέχεια θα πάρει τα decks στα χέρια του ο Dj Mistah Jampa. Το βράδυ θα βρίσκεται μαζί μας το blues/rock δίδυμο από την Αθήνα, The Big Nose Attack! Με 4 ευρωπαϊκά τουρ, 3 άλμπουμ και συναυλίες σε πολλά γνωστά φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη στο ενεργητικό τους, δεν υπόσχονται τίποτα λιγότερο από μια νύχτα rock παροξυσμού δίπλα στη λίμνη! Έχουμε την στήριξη των Infaderz Crew από τη πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το φεστιβάλ και θα κλείσουν το βράδυ μας με Drum n Bass ήχους εμπειρίας 20 χρόνων στη σκηνή αυτή.

Το Σάββατο 29 Ιουλίου η μέρα περνάει σε άλλα χέρια…Ο Dj Chris K., ο Mr.Bone και ο Kosmas Iliadis θα είναι εκεί με τις υπέροχες μουσικές τους επιλογές. Το βράδυ για 2η φορά στο X fest οι Bad Movies έρχονται να μας θυμίσουν τι έγινε πέρσι στο ίδιο μέρος!

Την Κυριακή 30 Ιουλίου στο stage η πρώτη μπάντα που έπαιξε στο X fest πριν 2 χρόνια, θα είναι για τρίτη χρόνια οι αγαπημένοι μας Καστοριανοί Souza Banda και το βράδυ οι Fundracar θα ξεσηκώσουν με καλοκαιρινούς ήχους δίπλα στη λίμνη. Μετά τα live για δεύτερη χρόνια ο Oxytocin με live performance θα μας ταξιδέψει με τις μουσικές του μέχρι το πρωί.

Οι πρωινές ώρες του X fest θα συνοδεύονται για 2η χρόνια απο τη Φωτεινή Λιαπη με yoga σε ένα πανέμορφο μέρος…

Για δεύτερη χρόνια ο Αλεξ Αλεξανδριδης απο τη Θεσσαλονίκη θα ειναι μαζί μας για ένα Bmx flatland show που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη!

 

περισσότερα
Back to top button