Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με μεγάλο όνομα ολοκληρώνεται το line up του “3ου Smixi Forest Festival”

 Ο Σύλλογος Smixi Άργους Ορεστικού έβαλε σκοπό το “3ου Smixi Forest Festival” να είναι όχι μόνο το καλύτερο, αλλά και μια αρχή για την καθιέρωσή του και εκτός νομού. Έτσι εκτός από τα πολύ ενδιαφέροντα ονόματα που ήδη ανακοινώθηκαν, έρχεται σήμερα να κλείσει το line up με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους 100°C

O ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος. Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C. Σχεδόν δυο χρόνια πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν. Αποτέλεσμα όλων αυτών ένας νέος δίσκος που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Με αυτόν στις αποσκευές τους θα ταξιδέψουν (και θα μας “ταξιδέψουν”) το φετινό καλοκαίρι σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Φυσικά πάντα υπάρχει χώρος και για επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button