ΓούναΚαστοριάΚόσμοςτελευταίες ειδήσεις

Δημοπρασία Ιουνίου SAGA FURS: Το Τop lot των Silver Fox αγοράστηκε από τον κ. Ναούμ Δίτσιο για λογαριασμό της DITA FURS – Παπαγεωργιάδου Αφροδίτη (φωτογραφίες)

Στις 8 Ιουλίου, σε μια κατάμεστη αίθουσα, με περισσότερους από 560 αγοραστές και κάτω από πραγματικά σκληρό ανταγωνισμό, πωλήθηκε το TOP LOT των Silver Fox στην τιμή των 850 ευρώ, το οποίο εξασφάλισε ο κ. Ναούμ Δίτσιος για λογαριασμό της εταιρίας DITA FURS – Παπαγεωργιάδου Αφροδίτης. Ο Παύλος Παπαγεωργιάδης, ιδιοκτήτης της εταιρίας, ανέφερε ότι το συγκεκεριμένο Τοπ Λοτ αγοράστηκε για την κατασκευή γουναρικού για συγκεκριμένη παραγγελία πελάτισσας. O Διευθύνων Σύμβουλος της Saga Furs, Pertti Fallenius, τον συνεχάρη και ευχήθηκε καλές δουλειές και αίσια συνέχιση της πολύχρονης συνεργασίας.

Η δημοπρασία Ιουνίου της Saga Furs ξεκίνησε με την πώληση διαφόρων γουνοδερμάτων fox και Finnraccoon. Οι Silver fox πωλήθηκαν σε ποσοστό 100 % σε τιμές αυξημένες κατά 5 % σε σύγκριση με την δημοπρασία Μαρτίου που αγοράστηκαν κυρίως από την Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας, την Κορέα και την Ρωσία.

Η προσφορά των Blue Shadow Fox πωλήθηκε κατά 70 % σε τιμές περίπου 10% χαμηλότερες σε σύγκριση με τις τιμές της δημοπρασίας του Μαρτίου, με τις πωλήσεις καλά μοιρασμένες μεταξύ των αγορών.

Οι Blue Frost Fox πωλήθηκαν κατά 80 % σε σταθερές τιμές κυρίως στην Ρωσία. Τα Finnraccoon πωλήθηκαν κατά 80 % σε τιμές κατά 10 % χαμηλότερες κυρίως στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η σημερινή πτώση του Αμερικάνικου δολαρίου κατά 5 % επηρέασε τα επίπεδα τιμών.

Η πώληση των Blue fox αντιμετώπισε κάποια αντίσταση τιμών μετά την αύξηση τιμών που σημειώθηκε τον Μάρτιο. Η προσφορά πωλήθηκε κατά 73 τοις εκατό σε τιμές 10 % μειωμένες σε δολάρια ΗΠΑ σε σύγκριση με την δημοπρασία του Μαρτίου. Η Κίνα συνέχισε να κυριαρχεί στις αγορές με πολύ καλή υποστήριξη από την Ευρώπη, Κορέα και Ρωσία.

Στην δημοπρασία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 560 αγοραστές αντιπροσωπεύοντας όλες τις αγορές. Η δημοπρασία των μινκ ξεκίνησε σε μια κατάμεστη αίθουσα το απόγευμα. Τα αρσενικά Silverblue πωλήθηκαν σε ποσοστό 80%, σε τιμές 10% χαμηλότερε από τα πρόσφατα ευρωπαϊκά επίπεδα. Τα αρσενικά Sapphire πωλήθηκαν σε ποσοστό 85% κάτω από έντονο ανταγωνισμό σε τιμές χαμηλότερες μόνο κατά 5%. Η πτώση του δολαρίου ΗΠΑ κατά 5% σε σύγκριση με τις πρόσφατες δημοπρασίες συνετέλεσε σε μικρές πτώσεις των τιμών.

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button