ΑθλητικάΚαστοριά

Ξεκίνησαν oι εγγραφές στην Ακαδημία Κανόε-Καγιάκ

Η Kastoria Outdoors σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, διοργανώνουν την “ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ”.
Η ακαδημία απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες.

Τα μαθήματα της ακαδημίας γίνονται στην λίμνη Ορεστιάδα της Καστοριάς και ως σκοπό έχουν να φέρουν σε επαφή όσο το δυνατόν περισσότερους από όλους εσάς με τον υγρό στίβο και ιδιαίτερα με το άθλημα του κανό-καγιάκ.

Ένα άθλημα που μας βοηθάει να γραμμώσουμε το πάνω μέρος του σώματός μας. Τραβώντας το κουπί κόντρα στο νερό, πετυχαίνουμε μέγιστη αντίσταση. Με αυτή την άσκηση, γυμνάζουμε τους ώμους, τους τρικέφαλους, τους δικέφαλους, την πλάτη, τους κοιλιακούς και τον κορμό μας.

Στα πλαίσια της ακαδημίας οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα εκτός από την απολαυστική και διασκεδαστική προπόνησή τους, να διδαχτούν όλα όσα χρειάζονται για να μπορούν να κινηθούν με απόλυτη ασφάλεια στο νερό, γνωρίζοντας τον σωστό τρόπο διαχείρισης και πλεύσης του σκάφους.

Παράλληλα θα παρέχονται και γνώσεις Αυτοδιάσωσης- Διάσωσης και Πρώτων Βοηθειών.

Φυσικά υπάρχουν και τα οφέλη στην ψυχική διάθεση: Είναι σαν να κάνουμε διαλογισμό. Μέσα σε ένα κανό-καγιάκ, μερικά μόλις εκατοστά πάνω από το νερό, βρισκόμαστε στο ιδανικό σημείο για να απολαύσουμε και να γίνουμε ένα με το υγρό στοιχείο, να ξεφύγουμε εντελώς από την καθημερινότητα και να χαλαρώσουμε εντελώς. Το καγιάκ μας χαρίζει μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας.

Εάν θέλεις λοιπόν να βάλεις στη ζωή σου την εμπειρία του συναρπαστικού αθλήματος του κανό-καγιάκ, δεν έχεις παρά να έρθεις μαζί μας!

Ο κόσμος του κανό-καγιάκ σε περιμένει!
Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:
– κιν.: 6944792130 (κ. Γιώργος)
– Email: [email protected]

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button