Καστοριά

Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στο ΕΠΑΛ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Παρουσία της Ολυμπίας Τελιγιορίδου η έναρξη των Πανελλαδικών στην Καστοριά 

“Ένας νέος στόχος, το εισιτήριο της εισόδου στην ανωτάτη εκπαίδευση ξεκινάει σήμερα !

Ένα ταξίδι χρόνων, κόπων και προσπαθειών μόλις έφτασε στο τέλος του για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ Λυκείου. Σήμερα 7 Ιουνίου ξεκινά ένα νέο ταξίδι για τα παιδιά μας, η προσπάθεια διεκδίκησης της εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις σηματοδοτούν μία από τις σημαντικότερες μάχες στο ξεκίνημα της νέας σας πορείας. Να θυμάστε όμως πως είναι μόνο μία μάχη και όχι ο πόλεμος. Το μέλλον σας ανήκει, είναι στα χέρια σας.

Με οδηγό την επιμονή και την προσπάθεια και με στόχο τη γνώση και την προσωπική σας εξέλιξη, είμαι σίγουρη ότι οι κόποι σας θα ανταμειφτούν και τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να έχουν φάρο της πορείας τους τη γνώση, γιατί η χρησιμότητα της είναι ανεκτίμητη σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Εύχομαι το νέο αυτό εγχείρημα σας να στεφθεί με επιτυχία. Εύχομαι τέλος, καλή δύναμη στους γονείς /κηδεμόνες και καθηγητές που καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες και θυσίες προκειμένου να δουν τα παιδιά τους να προοδεύουν.
Καλή επιτυχία!”

Ολυμπίας Τελιγιορίδου

 

περισσότερα
Back to top button