ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα στη Καστοριά (βίντεο)

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Ντίνα Αγράμπελη και θα πλαισιώσουν μουσικά η Χαριτίνη Αναστασιάδου και ο 
Πέτρος Νικολάου

 

Λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά της στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ, η παλαιοντολόγος Φωτεινή Μέλιου κάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα, στο νησί όπου μεγάλωσε, την Άθωρα. Η γνωριμία της, όμως, με τον Γκάμπριελ αλλάζει τα δεδομένα της ζωής της και η επιβλητική παρουσία του την παρασύρει σε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Μια απότομη και χωρίς προηγούμενο καταιγίδα ξεσπά στο νησί, εγκλωβίζοντας κατοίκους και επισκέπτες. Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού αποκόπτει κάθε επικοινωνία και η Φωτεινή καλείται να βοηθήσει τις Αρχές όταν ένας ιερέας βρίσκεται άγρια δολοφονημένος.

Η αποκάλυψη ότι παρόμοιες δολοφονίες έχουν γίνει και σε άλλα μέρη του κόσμου περιπλέκει την κατάσταση. Στην Άθωρα δεν παγιδεύονται μόνο οι κάτοικοι, αλλά και ο δολοφόνος.

Ποιος ο ρόλος της Σοφί, της μυστηριώδους γυναίκας που χρόνια ζει σε μια σπηλιά του νησιού, απομονωμένη και αμίλητη;
Όταν η καταιγίδα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της και τα στοιχεία της φύσης ενωθούν με τη μανία του δολοφόνου, η επιμονή της Φωτεινής θα γίνει το μόνο Φως μέσα στη θύελλα.

Το Βιβλιοπωλείο ΑΛ-ΠΑ Books σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Κώστα Κρομμύδα ΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ.

Σας περιμένουμε την Τρίτη 13 Ιουνίου, στις 20:00, στο Αρχοντικό Ωρολογόπουλου (Πηχέων 1, Πλατεία Ντολτσό Τηλ. 24670.21604-605).

Για το βιβλίο θα μιλήσει η Ντίνα Αγράμπελη και την βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά η Χαριτίνη Αναστασιάδου (τραγούδι) και ο
Πέτρος Νικολάου (κιθάρα).

 

 

 

 

 

 

περισσότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button