Ελλάδα

1η Δημοπρασία Αντίκας, Τέχνης στο Enigma Mall – Όλα τα έργα και οι τιμές εκκίνησης

Το Myrό Antiques House σας προσκαλεί στην πρώτη δημοπρασία του στο νέο εμπορικό κέντρο του ομίλου Μουζενίδη στην Χαλκιδική με ειδικά διαμορφωμένες πολύ χαμηλές τιμές σε εξαιρετικής ποιότητας αντικείμενα, έπιπλα, και έργα τέχνης!

Σάββατο 10 Ιουνίου

Εγγραφές: 19.30
Εκκίνηση Δημοπρασίας: 20.00
Ο οίκος  Myrό Antiques House διοργανώνει φυσικές δημοπρασίες στην έδρα του σε τακτική βάση, κάθε δίμηνο, όλο τον χρόνο, τηρώντας διεθνείς προδιαγραφές, που διασφαλίζουν το απρόσκοπτο της διαδικασίας και την ποιότητά της στις κτιριακές εγκαταστάσεις του στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης, αλλά και επιλεγμένα τρίτα μέρη, όπως το Enigma Mall Shopping Center του ομίλου Μουζενίδη.

Ποιον αφορά
Στην δημοπρασία μπορεί να λάβει μέρος ελεύθερα κάθε ενήλικας, χωρίς καμία χρέωση πέραν όσων αγοράσει στη διάρκεια της. Επιπλέον οποιοσδήποτε μπορεί να παρακολουθήσει την δημοπρασία χωρίς υποχρέωση αγοράς, ως παρατηρητης. Ανήλικοι γίνονται δεκτοί εφόσον συνοδεύονται από τον γονιό ή κηδεμόνα τους.

Διαδικασία / Όροι Συμμετοχής
Η διαδικασία είναι δημόσια και καταληκτική. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το πληρώσουν και να το πάρουν ακόμη και επιτόπου, ή, εναλλακτικά αποσταλλούν (με χρέωση τους) στον προορισμό της επιλογής τους.
Τα δημοπρατούμενα (Lots) προβάλλονται στον ηλεκτρονικό κατάλογο με φωτογραφίες υψηλής πιστότητας, και κατά το δυνατόν αναλυτικές περιγραφές.

Η συμμετοχή στην δημοπρασία σημαίνει αδιαμφισβήτητη αποδοχή των όρων της, όπως επίσης ότι ο πελάτης είναι ενήμερος για την ποιότητα, την κατάσταση και κάθε άλλη ιδιότητα των αντικειμένων που αγοράζει.

Συμμετοχή εξ αποστάσεως “MAKE OFFER”
Αν ο πελάτης κωλύεται να παρευρίσκεται στην δημοπρασία την ημερομηνία και τις ώρες διεξαγωγής της και το επιθυμεί μπορεί να καταθέσει προσφορά χρησιμοποιώντας την δυνατότητα “MAKE OFFER”.
Ο πελάτης μπορεί πλέον να επιλέξει την λειτουργία “MAKE OFFER” μέσω της οποίας στέλνει στον Οίκο δημοπρασιών ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα με τα στοιχεία του και το ανώτερο ποσό που είναι διατεθειμένος να δώσει για το συγκεκριμένο lot. Το ποσό αυτό θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο ή ίσο με την τιμή εκκίνησης του εκάστοτε Lot .
Κατά την διάρκεια της δημοπρασίας:
α. Αν η τιμή του Lot δεν φτάσει το ποσό της προσφοράς, ο πελάτης που έκανε την προσφορά κατοχυρώνει το Lot στην τιμή του τελευταίου χτυπήματος συν ένα.
β. Αν η τιμή του Lot ξεπεράσει το ποσό της προσφοράς, ο πελάτης χάνει το Lot.
γ. Αν η τιμή του Lot είναι ίση με το ποσό της προσφοράς, προτεραιότητα έχει ο πελάτης που βρίσκεται μέσα στην αίθουσα.
Την φόρμα “MAKE OFFER” θα την βρείτε για κάθε αντικείμενο της δημοπρασίας, κάτω από την αναλυτική περιγραφή του αντικειμένου.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και δείτε αναλυτικά τα 137 έργα και τις τιμές εκκίνησης

 

 

 

περισσότερα
Back to top button