ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάΚοζάνη

Στο τουρνουά του Μακεδονικού οι γυναίκες της Δόξας Αμπελοκήπων (φωτογραφίες – βίντεο)

Με παιδικά χαμόγελα και επίδοξους μικρούς αστέρες του ποδοσφαίρου να ζωγραφίζουν στα πράσινα  τερέν  γέμισαν οι εγκαταστάσεις του ενωσιακού γηπέδου Ποδοσφαίρου  το  οποίο υποδέχτηκε Ακαδημίες από όλη τη Δυτική Μακεδονία την Βέροια την Κατερίνη και την Λάρισα . Όλα κύλισαν πολύ ωραία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.
Ήταν ένα ποδοσφαιρικό τριήμερο γεμάτο παιδικά χαμόγελα, πολλά γκολ, περίτεχνες ενέργειες , συναγωνισμού αλλά και αγωνίας από τους μικρούς ποδοσφαιριστές των 24  ακαδημιών που έλαβαν μέρος.
Τους αγώνες παρακολούθησαν πάρα πολλοί γονείς και φίλαθλοι που χειροκρότησαν τα παιδιά των ομάδων για την προσπάθειά τους σε όλα τα παιχνίδια.
Για πρώτη φορά στο τουρνουά του Μακεδονικού συμμετείχε και μια γυναικεία ομάδα
Το κερασάκι στην τούρτα της επιτυχίας του τουρνουά ήταν η συμμετοχή της Δόξας Αμπελοκήπων της γυναικείας ομάδας της Καστοριάς που αγωνίζεται στην Γ εθνική κατηγορία.
Με τη Δόξα να παίζει τρία ημίχρονα των 30 λεπτών με τις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης , των Γρεβενών Αεράτων και της Σιάτιστας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 5ο τουρνουά Συμμετέχω άρα κερδίζω”
Την τρίτη ημέρα του τουρνουά οι ακαδημίες που έδωσαν το παρόν, εκτός της Δόξας Αμπελοκήπων,  ήταν:
Σιάτιστα
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας
Κοζάνη
ΑΕ Κοζάνης
Ηρακλής Πτολεμαΐδας
Ατρόμητος Πτολεμαΐδας
Δαναοί
Ακρίτες
ΑΟ Κρόκου
ΑΕ Καισαρειάς
Γρεβενά Αεράτα
Αλιάκμων Αιανής
Ηρακλής Δρεπάνου
Ραντεβού του χρόνου!

Δείτε μεγάλη σειρά φωτογραφιών του τουρνουά ΕΔΩ

matiesstasport.blogspot.gr

 

 

 

 

περισσότερα
Back to top button