ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Καστοριά: Τι μαθαίνω, πώς περνώ στο Ειδικό Δημοτικό (βίντεο)

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς στις 27/5/2017 συμμετείχε στο 2ο Μαθητικό Συνέδριο Π.Ε. Καστοριάς, όπως συμμετείχε και στο πρώτο. Μέσα από μία ταινία με τίτλο “Τι μαθαίνω, πώς περνώ στο Ειδικό Δημοτικό” τα παιδιά θα μιλήσουν με το δικό τους τρόπο και θα δείτε κι εσείς, όπως είδαμε κι εμείς, ότι νιώθουν χαρά, ότι λατρεύουν το σχολείο τους, λαχταρούν τη συντροφιά και την ασφάλεια, που τους προσφέρουν οι εκπαιδευτικοί.

Το παιχνίδι, η παρέα κι η συντροφικότητα, οι δάσκαλοι κι η μουσική, όλα είναι παράγοντες, που βοηθούν στην αυτοέκφραση, την ηρεμία και κατά συνέπεια την βελτίωση. Αυτήν την βελτίωση φυσικά έχουμε σαν σκοπό κι εμείς,  όπως και οι οικογένειές τους. Γι’ αυτήν δουλεύουμε με αγάπη και πάθος και δε σας κρύβουμε …… νιώθουμε ότι δικαιωνόμαστε και μαζί μας δικαιώνονται και τα παιδιά.

Αυτόν τον ρόλο του σχολείου θέλαμε να αναδείξουμε με το video, που προβλήθηκε στο συνέδριο και νομίζουμε, ότι το καταφέραμε. Η δικαίωση  φαίνεται στα χαμόγελα των παιδιών μας, στα χαμόγελα ….που είναι τόσο εύγλωττα και τόσα υποσχόμενα!

dim-eid-kastor.kas.sch.gr

 

 

περισσότερα
Back to top button