ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ο Monsieur Minimal Live στην Καστοριά

Μετά την επιστροφή του στον Ελληνικό στίχο με την νέα του επιτυχία του “Αγκαλιά” ο δημιουργός με τη μοναδική αισθητική και τον ρομαντισμό, έρχεται για να μας ταξιδέψει με παλιές αλλά και μερικές απο τις νέες του μελωδίες μέσα από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του, με τίτλο Erotica, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017.

Σάββατο 17 Ιουνίου στις 21:00 στο Stardust


Bio

Με ήδη 4 άλμπουμ στο ενεργητικο του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό , συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Τουρκια, Γαλλια,Ρωσια, Γερμανια) , μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις τοσο στην Ελλαδα οσο και σε Αμερικη και Καναδα , συνεργασιες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες(όπως αυτή με την Δήμητρα Γαλάνη στον δίσκο του Πάστα Φλώρα και το opening act στην συναυλία του Moby) και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist , ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop esthete.
Τον Μάρτιο του 2015 κι έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μουσικό ύφος και με την υπογραφή της νέας του δισκογραφικής εταιρίας , Mo.Mi Records , o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το τέταρτο στην σειρά προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “High Times”.
Αυτή την περίοδο ο Monsieur Minimal ετοιμάζει το νέο του μουσικό project το οποίο θα είναι στα Ελληνικά και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017. Δειγμα του επερχόμενου άλμπουμ του αποτελεί το εξαιρετικό single με τίτλο Αγκαλιά το οποιο κυκλοφόρησε 1 Απριλιου απο την Μο.Mi. Records και εχει είδη κατακλύσει τα ραδιοφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Monsieur Minimal Band
Monsieur Minimal : vocals & guitar
Ηλίας Δοξακης : synth & programing
Κωστας Κατσαρός : Trumpet & Congas

περισσότερα
Back to top button