ΕλλάδαΚόσμος

Πέντε αλάνθαστα «κόλπα» για να αδυνατίσετε άμεσα!

Για να χάσουμε βάρος πρέπει να λαμβάνουμε καθημερινά λιγότερες θερμίδες απ’ όσες χρειάζεται το σώμα μας. Απλά πράγματα… Ένα ασφαλές και αποτελεσματικό μέτρο είναι να μειώσουμε 500 θερμίδες από κάθε μέρα (αντιστοιχεί περίπου σε ένα κιλό απώλειας την εβδομάδα ανάλογα με τον κάθε οργανισμό). Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολύ απλοί τρόποι για να το πετύχουμε αυτό… Ιδού!

1. Το “κόλπο” με τα πολλά μικρά γεύματα το ξέρετε… Ίσως θα βοηθήσει να ξέρετε ότι τα γεύματα αυτά είναι εύκολο και αποτελεσματικό να “μοιάζουν” σε… πρωινό. Σκεφτείτε τι τρώτε το πρωί και επαναλάβετε πολλές φορές μέσα στη μέρα.

2. Τρώτε αυγά το πρωί! Όσοι τρώνε 2 αυγά το πρωί, λαμβάνουν περίπου 400 θερμίδες λιγότερο μέσα στη μέρα! Οπότε βραστά, σε ομελέτα ή scrambled, προτιμήστε τα!

3. Αν πίνετε αναψυκτικά, κόψτε τα και αμέσως θα δείτε τη ζυγαριά να δείχνει λιγότερο… Αντικαταστήστε τα με φυσικό μεταλλικό νερό ή με φυσικούς χυμούς.

4. Κάντε αερόβια άσκηση. Αν κάνετε μόλις δέκα λεπτά τη μέρα διάδρομο, ποδήλατο ή ελλειπτικό, θα δείτε διαφορά στο βάρος σας.

5. Μην τρώτε βλέποντας τηλεόραση. Τρώγοντας μπροστά στην τηλεόραση λαμβάνετε 300 θερμίδες παραπάνω την ημέρα. Είναι ένα σημαντικό κίνητρο για να μεταφέρετε το πιάτο σας στο τραπέζι της κουζίνας… Δεν είναι;

 thetoc.gr

 

περισσότερα
Back to top button